Giresunspor, Ibrahima Balde'nin Sözleşmesini Karşılıklı Olarak Feshetti

Akın Ungan
10.05.2022 - 18:41 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 20:21

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, tecrübeli forvet oyuncusu Ibrahima Balde'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar.

Giresunspor, Ibrahima Balde'nin Sözleşmesini Karşılıklı Olarak Feshetti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarına gelindiğinde GZT Giresunspor'da bir ayrılık yaşandı. Kulüp, bir oyuncusu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Balde ile yollar ayrıldı

GZT Giresunspor, tecrübeli forvet oyuncusu Ibrahima Balde'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilerek, futbolcu ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Kulüpten açıklama geldi

Giresunspor, resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Balde'ye teşekkür eden Karadeniz ekibi, "Profesyonel futbolcumuz Ibrahima Baldé ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ibrahima Baldé'ye kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz." dedi.

 

Balde: "Ben hiçbir şey imzalamadım!"

Öte yandan Ibrahima Balde'den konuyla ilgili açıklama geldi. Balde, yayınladığı uzun mesajda hiçbir şey imzalamadığını ifade ederken, Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'in ayıp ettiğini, profesyonellik dışı davranıldığını savundu.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesi feshedilmişti, açıklama yaptı! "Ben hiçbir şey imzalamadım!"
Habere Git

Balde'nin bu sezonki performansı

8 Eylül 2020 tarihinde İspanya'nın Real Oviedo takımından Giresunspor'a bedelsiz olarak transfer olan Ibrahima Balde, Yeşil-Beyazlı ekipte bu sezon 34 karşılaşmaya çıktı. 33 yaşındaki Senegalli, 3 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler