Giresunspor'da Alacakları Ödenmeyen Mamadou Diarra Sözleşmesini Feshetti

İsa Kethüda
14.04.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 18:38

Giresunspor'un 24 yaşındaki stoperi Mamadou Diarra, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği iddia edildi.

Giresunspor'da Alacakları Ödenmeyen Mamadou Diarra Sözleşmesini Feshetti

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz günlerde Souleymane Doukara'nın sözleşmesinin tek taraflı fesheden Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da bir ayrılığın daha yaşandığı iddia edildi.

Mali sorunlar

Giresun Spor Gazete'de yer alan habere göre; GZT Giresunspor'da yaşanan mali sorunlar nedeniyle oyuncular birer birer takımdan ayrılıyor.

Mamadou Diarra rest çekti, antrenmana çıkmadı

Karadeniz temsilcisinde son olarak Mamadou Diarra, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle yönetime rest çekti ve takımla son iki antrenmana çıkmadı.

Kulüp ikna etmeye çalışıyor

Beşiktaş maçı öncesi yaşanan bu şok gelişme, yeşil-beyazlı camiada büyük tepkiye neden oldu. Giresunspor yönetiminin alacaklarına karşılık sözleşmesini tek taraflı feshetmeyi düşünen Diarra'yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. 

Giresunspor kariyeri

Bursaspor'dan bedelsiz olarak Karadeniz temsilcisine transfer olan Senegalli savunma oyuncusu, çıktığı 56 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler