Giresunspor'da Doukara tamam, Emre Taşdemir ve Aziz Behich hedefte

Orhan Gülek
14.08.2021 - 15:23 | Son Güncellenme: 14.08.2021 - 15:29

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'da Souleymane Doukara ile anlaşma sağlanırken, Emre Taşdemir ve Aziz Behich'te transfer gündeminden düşmüyor.

Giresunspor'da Doukara tamam, Emre Taşdemir ve Aziz Behich hedefte

AJANSSPOR - HABER

Radyospor'da yayınlanan  Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz tarafından sunulan Üçleme programına konuk olan yerel gazeteciler Ali Emre Sarı ve Kerim Baştan, Giresunspor'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Doukara tamam

Sarı, takımın geçmişten gelen borçlarının çözülmeye çalışıldığı için yeni transferlerin biraz geciktiğini belirtti. Sarı, bir dönem Antalyaspor forması giyen Suleyman Doukara'nın gelecek sezon yüzde 90 Giresunspor'da olacağını söyledi.

Hakan Keleş 'Takım düşer' sözlerine kulak asmıyor

Aynı zamanda Hakan Keleş'in de 'bu takım düşer' iddialarına kulak asmadığını vurgulayan Sarı, "Bu olaylar yaşandıktan sonra beni bir kez daha üzen bir olay oldu, kaptanımız Eren Tozlu ile yollar ayrıldı ve benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.  Hakan hocamız diyor ki 'biz düşmeyi felan kesinlikle kafamıza takmıyoruz.' Kendisi o kadar özgüvenli ki biz de ona çok güveniyoruz" dedi.

Doukara, Umut Nayir, Balde...

Giresunspor'a yakın olan gazetecilerden Kerim Baştan da takımın transfer politikası konusunda şöyle konuştu: "Bence çok acele edilmeden, adım adım ilerlenerek çok güzel transferler yapıldı. Taraftarın tek tepkisi ise hücum bölgesine takviye yapılmamış olmasıydı. Fakat bu konuda da Suleyman Doukara dün akşam İstanbul'a geldi. Ben faydalı olacağına inanıyorum. Zaten bunun yanında Balde ve Umut Nayir de var. Yani kısacası ben şahsen yapılan transferlerden memnunum."

Emre Taşdemir ve Aziz Behich hedefte

Baştan, özellikle sol bek bölgesine takviye yapmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Takıma yeni takviyelerin de yapılacağını belirten Baştan konuşmasını şöyle bitirdi:

"Emre Taşdemir ve Aziz Behich ile görüşmeler sürüyor. İsmini vermek istemediğimiz kanat oyuncularla da görüşülüyor. Tüm bunlar, 2 3 gün içerisinde netleşecektir diye düşünüyorum. Bu transferlerinde bu kadar gecikmesinin sebebi de oyuncuların maliyetlerini düşürmeye çalışmaktı. O yüzden transferlere ekonomik açıdan çok çok fazla bir harcama yapılmadı."

Senin için hazırladığımız haberler