Giresunspor'da kupa mesaisi başladı

13.12.2015 - 15:25 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 15:25

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda 15 Aralık Salı günü Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Atatürk Stadı'nda teknik direktör Erkan Sözeri yönetimindeki antrenmanda, dünkü 1461 Trabzon maçında ilk 11'de yer alan oyuncular koşu yaptı. Diğer futbolcular ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşılaşmasında ligde fazla forma şansı bulamayan ve genç oyunculara şans tanıyacağını söyledi.

Antalyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden olduğuna dikkati çeken Sözeri, "Bunu dün oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçında bir kez daha gördük. Çok coşkulu oynadılar. 10 kişi ile 2-0'dan güzel bir geri dönüşe imza attılar. 3-2 kazandılar. Zorlu bir maç bizi bekliyor çünkü onların kadro derinliği çok iyi. Kadrolarında önemli isimler var. Bu maçta forma giyeceklerdir. O nedenle zor bir maç bizi bekliyor" diye konuştu. 

Sahaya süreceği oyuncuların gerekli mücadeleyi göstereceğine inandığını belirten Sözeri, "Bizim bir oyun formatımız ve sistemimiz var. Buna bütün oyuncularımız, tüm maçlarda harfiyen riayet ediyorlar. Bu maçta da öyle olacak. Antalyaspor karşısında kendimize yakışır bir şekilde oynayıp, güzel bir sonuçla evimize dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler