Giresunspor'da Türkiye Kupası sevinci
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Giresunspor'da Türkiye Kupası sevinci

Son 5 Haber

Sadettin Saran: "Bir yere gitmiyorum! Fenerbahçe sevgisi her zaman içimizde"

Göztepe'de iki ayrılık birden! Resmen açıklandı

Portekiz basını duyurdu: Trabzonspor Sidny Lopes Cabral transferini tamamladı

Beşiktaş, Real Madrid'den Raul Asencio transferi için düğmeye bastı!

Şampiyonlar Ligi finali PSG - Arsenal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Giresunspor'da Türkiye Kupası sevinci
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçında dün Aytemiz Alanyaspor beraberliğiyle son 16'ya kalan TFF 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, kupada güçlerinin yettiği kadar ilerlemek istediklerini söyledi.
Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçtaki 4-2'lik skorun avantajını iyi kullandıklarını belirtti.
Deplasmanda Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak kendileri açısından iyi bir sonuç elde ettiklerini dile getiren Kazancıoğlu, tur atlama amaçlarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Kazancıoğlu, bundan sonra kupada karşılaşacakları takımın belirleneceği kura çekimini beklediklerini ifade ederek, "Bizim için önemli olan lig ancak kupada gücümüz yettiği kadar ilerlemek istiyoruz. Kura çekiminde Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile eşleşirsek fena olmaz. Bu takımlardan biri gelirse taraftarlarımız açısından iyi olur. Hayırlısı olsun." diye konuştu.