Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'den, Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak Açıklaması

Akın Ungan
07.01.2022 - 18:54 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 19:17

Galatasaray ile karşılaşan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçı değerlendirdi. Hoca, Abdülkadir Parmak ve Okan Kocuk hakkında açıklama yaptı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'den, Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak Açıklaması

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında GZT Giresunspor, Galatasaray ile karşılaşacak. Zorlu mücadelenin öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, açıklamalarda bulundu.

"Daha önce Beşiktaş'ı yenmiştik"

Galatasaray maçı öncesinde, rakip takımı analiz eden teknik adam, değerlendirmelerini aktardı. Hakan Keleş, "Galatasaray'ın da kadrosu eksik ama bizim de eksiklerimiz var. Galatasaray'ın güçlü bir kadrosu var, eksikleri olmasına rağmen. Taraftar desteği de olacak. Zor maç olacak. Kazanmak için oynayacağız. Daha önce İstanbul'da Beşiktaş'ı yenmiştik. Galatasaray'a karşı da kazanmak istiyoruz. İyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Okan Kocuk konusunda herhangi bir girişim olmadı"

Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'da Giresunspor'a kiralık gönderilen Okan Kocuk gündeme geldi. Giresunspor Teknik Direktörü, Okan Kocuk hakkıda açıklama yaptı. Teknik adam, "Galatasaray bu konuda bize çok yardımcı oldu. Okan'dan inanılmaz memnunum. Okan Kocuk konusunda bana, kulübe başkana herhangi bir girişim olmadı. Hiçbir görüşme olmadı. Giderse de çalışmalarımızı yaparız ancak ben kalmasını isterim." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Giresunspor’da Okan Kocuk belirsizliği
Habere Git

Abdülkadir Parmak gelmek istediğini söyledi

Trabzonspor'un oyuncusu Abdülkadir Parmak'a olan ilgisini açıklayan Keleş, transfer haberleri hakkında konuştu. Başarılı çalıştırıcı, "Abdülkadir Parmak istediğim bir oyuncu. Kendisiyle görüştüm, gelmek istediğini söyledi. Başka talipleri de olacaktır. Birlikte çalışmak isterim. Onun tercihi, doğru tercihi yapacağını düşünüyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ayrılık! Sosyal medyadan açıkladı...
Habere Git

Kenan Karaman ve Adem Ljajic istediğim oyuncular

Hakan Keleş, Beşiktaş'tan Kenan Karaman ve Ljajic'i istediğini söylerken, "Kenan Karaman, gelmek isterse, isteriz tabii ki. Beğendiğim bir oyuncu ama kulübün şartları da belli. 3 büyüklerde kadroda düşünülmeyen isimlerle ilgileniyoruz. Adem Ljajic istediğim bir oyuncu ama mali şartlardan dolayı olacağını sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Parmak'ın bu sezonki performansı

4 Haz 2018 tarihinde kiralık oynadığı Adana Demirspor'dan, Trabzonspor'a geri dönen Abdülkadir Parmak, bu sezon Bordo-Mavililer ile 6 maçta görev aldı. 27 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda gole katkıda bulunamadı.

Kenan Karaman'ın karnesi

15 Tem 2021 tarihinde Alman temsilcisi F. Düsseldorf'dan Beşiktaş'a gelen Kenan Karaman, bu sezon Siyah-Beyazlılar ile 20 maça çıktı. 27 yaşındaki forvet, bu karşılaşmalarda 1 kez asist yaptı.

Adem Ljajic'in Beşiktaş karnesi

1 Tem 2019 tarihinde 6.50 Milyon Euro'ya Torino'dan bonservisi alınan Adem Ljajic, bu sezon Beşiktaş ile hiç maça çıkamadı. Kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu, Siyah-Beyaz forma ile toplam 85 maça çıktı. Ljajic, bu maçlarda 18 gol, 26 asist kaydetti. 

Hakan Keleş, bu sezon ne yaptı?

10 Ağustos 2020'den beri Giresunspor'un başında olan Hakan Keleş, Yeşil Beyazlı ekiple bu sezon 21 maç oynadı. Bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Giresunspor'un ligdeki durumu

GZT Giresunspor, geride kalan 19 haftada topladığı 22 puan ile 14. sırada yer aldı. Şimdiye kadar Yeşil-Beyazlılar, 19 gol atıp, kalesinde de 19 gol gördü

Senin için hazırladığımız haberler