Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Fenerbahçe eşleşmesini değerlendirdi

19.01.2018 - 16:34 | Son Güncellenme: 19.01.2018 - 16:34

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile çeyrek finalde eşleşmelerini değerlendirdi. Bozbağ, sarı-lacivertlileri en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

 “Stadın tamamen dolacağını düşünüyorum”

Giresun'un futbolun çok sevildiği bir şehir olduğuna dikkati çeken Bozbağ, "İnşallah Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'yi en güzel şekilde ağırlayacağız. Güzel bir karşılaşma olacaktır, stadın tamamen dolacağını düşünüyorum. Şehrimizin tanıtımı açısından da bu eşleşme iyi oldu." dedi.

“Turu geçip yola devam etmek istiyoruz”

Kupada 2 yıl önce Fenerbahçe ile aynı grupta yer aldıklarını hatırlatan Bozbağ, "Allah'ın bir hikmeti. İki yıl önce Fenerbahçe ile aynı grupta yer almıştık. İki yıl sonra yine karşılaşıyoruz. Biz bu yıl turu geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kendimize güveniyoruz, tur atlamak için tüm gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

Aynı grupta yer almışlardı

Giresunspor ile Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası'nda aynı grupta yer almış, 35 yıl sonra maç için Giresun'a gelen sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Fenerbahçe, söz konusu dönemde İstanbul'da oynanan müsabakadan da 6-1 galip ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler