Giresunspor'dan Hakeme İsyan! Adana Demirspor Maçına Direkt Etki Etti

Akın Ungan
21.01.2023 - 00:35 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 00:55

Süper Lig'de Giresunspor, 92 dakika 10 kişi oynadığı Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra kulüp hakem hakkında açıklama yaptı.

Giresunspor'dan Hakeme İsyan! Adana Demirspor Maçına Direkt Etki Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Giresunspor, zorlu depplasmanda öne geçmeyi başardı. 18. dakikada Alexis Perez'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Karadeniz ekibi, 84'te kalesinde gol gördü. Maç 1-1 biterken, Giresunspor cephesi hakeme isyan etti. Kulüp sosyal medyadan açıklama yaptı.

"Hakem skora direkt etki etmiştir"

Yapılan açıklamada, "Adana Demirspor ile oynadığımız son derece çekişmeli ve futbolunun ön planda olduğu karşılaşmada, net penaltımızda dahi cesaretli davranamayıp VAR'dan paneltımızı veren, olmayan korner pozisyonunda korner verip golü yememize neden olan, futbolcumuz Serginho'nun ceza sahası içinde rakibin müdahalesinde yerde kaldığı pozisyona devam diyen hakem ve yardımcıları skora direkt etki ederek futbol ruhunu ve adaletini gölgede bırakmışlardır" denildi.

"Masa başında da mücadele edeceğiz"

Açıklamanın sonunda ise "Bu akşam da gördük ki Giresunspor'un büyük Giresunspor taraftarlarından başka dostu yoktur. Takımımızın sahada verdiği onurlu mücadelenin yanı sıra masa başında da aynı mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Unutulmamalıdır ki Giresunspor büyük bir camiadır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Demir 1 puan için eridi
Habere Git

18'de kırmızı gördü

Giresunspor, 13. dakikada öne geçtiği gole fazla sevinemedi. Karadeniz ekibi, zorlu deplasmanda 10 kişi kaldı. Geçtiğimiz gün Kolombiya Milli Takımı'ndan ilk kez milli davet alan başarılı savunmacı Alexis Perez, 18. dakikada kırmızı kart gördü. Savunma arkasına atılan topa hareketenen Yusuf, Perez'in müdahalesiyle yerde kaldı Hakem, Perez'e doğrudan kırmızı gösterdi.

Giresun duvarı 84'te yıkıldı

Adana Demirspor, ikinci yarıya da ilk yarıdaki gibi baskılı başladı. Yapılan atakları başarılı şekilde savunan Giresunspor, 84'e kadar dayanabildi. Mavi Şimşekler, son bölümde baskısını arttırırken, N'Diaye beraberliği getiren golü attı.

Adana Demirspor'un soldan kullandığı kornerde arka direğe seken topu Bjarnason içeri çevirdi, kale alanı içinde N'Diaye topu sağ ayağının içiyle ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: Galatasaray'ı ciddiye almıyoruz
Habere Git

Giresunspor'un Süper Lig'deki durumu

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 19 karşılaşmada 5 galibiyet aldı. 6 beraberlik yaşayan Karadeniz temsilcisi, 8 kez mağlup oldu. Giresunspor, topladığı 21 puan ile 11. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler