Giresunspor, Yeni Alt Yapı Tesisine Kavuştu

Ali Bozkurt
12.05.2023 - 18:40 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 18:41

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Giresun İl Özel İdaresi tarafından Giresunspor’a Gençlik Geliştirme ve Futbol Akademisi için yapılan yeni alt yapı tesisleri teslim edildi.

Giresunspor, Yeni Alt Yapı Tesisine Kavuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Giresunspor'a yapılan Gençlik Geliştirme ve Futbol Akademisi Tesisi'nin Yeşil-Beyazlı ekibe tahsisi gerçekleştirildi. Bugün yapılan törenle Giresunspor yeni tesislerine kavuştu. Detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan ve Giresunspor’a tahsis edilen Giresunspor Gençlik Geliştirme ve Futbol Akademisi Tesisi'nin devri Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nazif Kılıç, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Battal Gazi Özdemir, Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık, Giresunspor Alt Yapı ve Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Cengiz Demir'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Giresunspor’dan yapılan açıklamada, “Giresunspor için büyük önemi olan yeni alt yapı ve futbol akademisi tesisimizin kulübümüze tahsisi konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Giresun Valimiz Enver Ünlü ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler