Giresunspor'un yeni transferi Joey Pelupess, Galatasaray maçını bekliyor

İsa Kethüda
18.07.2021 - 23:18 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 23:24

Transfer haberleri...Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'un anlaşmaya vardığı Joey Pelupessy, Galatasaray maçını dört gözle bekliyor. İşte detaylar.

Giresunspor'un yeni transferi Joey Pelupess, Galatasaray maçını bekliyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

TFF Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor, son olarak Sheffield Wednesday forması giyen Joey Pelupessy ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun menajeri de bu transferi doğruladı.

2 yıllık sözleşme

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Karadeniz ekibinin, serbest statüde yer alan 28 yaşındaki ön libero oyuncusuyla 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

Menajerinden açıklama

Oyuncunun menajeri Revien Kanhai de bu transferi doğruladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kanhai, "Giresunspor, önümüzdeki sene Türkiye Ligi'nin en üst liginde yer alacak. Çok iyi teklif yaptılar ve Joey Pelupessy de özellikle çok iddialı ve maceraya hazır durumda. Rekabeti seven bir oyuncu.

Galatasaray maçını dört gözle bekliyor

Ayrıca Giresunspor'un yeni ve modern bir stadyumları var. Joey'in babası ve bir meslektaşı geçen hafta ziyaret etti. İlk lig maçı birkaç hafta sonra Galatasaray'a karşı. Joey bu maçı şimdiden dört gözle bekliyor" dedi. 

Sheffield Wednesday kariyeri

Öte yandan 28 yaşındaki oyuncu, Sheffield Wednesday ile çıktığı 119 maçta 1 gol ve 3 asist kaydetti. Hollandalı oyuncu kariyerinde Heracles Almelo ve Twenete gibi takımlarının da formalarını giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler