Olivier Giroud Milan'a golle veda etti

Akın Ungan
26.05.2024 - 00:43 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 00:54

Milan forması ile son maçına çıkan Oliver Giroud taraftarına gol ile veda etti. Serie A'da Salernitana'yı konuk eden Milan, 3-3 berabere kaldı. Detaylar.

Olivier Giroud Milan'a golle veda etti

AJANSSPOR HABER

Serie A’da normal sezonun son maçında Milan ile Salernitana arasında oynanan maç Oliver Giroud’un da Milan forması ile çıktığı son maç oldu. 3-3’lük skorla berabere biten maçta Fransız golcü takımının ikinci golünü atmayı başardı.

Son golünü attı

Kırmızı-Siyahlı formayla son maçına San Siro’da çıkan Fransız golcü 27. dakikada Florenzi’nin kornerden açtığı ortaya sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak golünü atmayı başardı. 

Ibrahimovic ayakta alkışladı

Maçı izleyenler arasında yer alan efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic, 2021/2022 sezonundan takım arkadaşı olan Oliver Giroud’un attığı son gole ayakta alkışlayarak reaksiyon verdi. 

Yeni adresi MLS

Geçtiğimiz günlerde MLS ekiplerinden Los Angeles FC, bu yaz Milan ile sözleşmesi biten 37 yaşındaki futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. 

Milan performansı

AC Milan’da oynadığı süre boyunca 131 maça çıkan Fransız golcü çıktığı maçlarda 48 gol attı, takım arkadaşlarına da 20 gol pası verdi. 37 yaşındaki futbolcu Milano ekibi ile 1 de Serie A şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler