"Gittiğimden daha güçlü döndüm"

01.02.2021 - 00:31 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 13:06

Beşiktaş'ın Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Cenk Tosun, İstanbul'a geldi. Golcü futbolcu basın mensuplarına açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Gittiğimden daha güçlü döndüm"

Beşiktaş'ın Everton'dan kiraladığı Cenk Tosun, İstanbul'a geldi.

Golcü futbolcu havaalanında basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"Gittiğimden daha güçlü döndüm"

Cenk Tosun, Beşiktaş'a döndüğü için mutlu olduğunu söylerken, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bu şanlı formayı terletmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Yuvama döndüm, çok heyecanlıyım. Çok heyecanlıyım. Karantina döneminin geçirip takımla idmanlara başlamayı dört gözle bekliyorum. Oğuzhan, Necip sık sık görüştüğüm arkadaşlarım. Onlar da dört gözle beni bekliyor. Taraftarlarımız da heyecanlı olsun, bana güvensin. Gittiğimden daha güçlü döndüğümü düşünüyorum. Bunu sahaya yansıtacağım." ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un Beşiktaş'a transferinin hikayesi

Milli futbolcu, CSKA Moskova ile anlaştığı halde, Beşiktaş devreye girince düşünmede kararını değiştirdi. Cenk Tosun'un Beşiktaş'a yeniden kiralık olarak dönüşünün perde arkasını babası Şenol Tosun, Ajansspor'a anlattı.

Şenol Tosun, "Cenk'e İspanya'dan Celta Vigo, İtalya'dan Torino, Fransa'dan St. Etien ve Rusya'dan da CSKA Moskova teklif yaptı. Geçen hafta CSKA ile anlaştık. Geçen hafta başkan Ahmet Nur Çebi aradı. Sağ olsun her zaman da arar sorar. Başkan Cenk'ten Beşiktaş'a gelmesini istedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler