Giuliano-Aatıf uyumu dikkat çekiyor!

07.10.2017 - 15:33 | Son Güncellenme: 07.10.2017 - 15:33

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, Giuliano’yu forvet arkasında deniyor. Kocaman, hazırlık maçında 2 gol atan Brezilyalı’nın performansından memnun.

Fenerbahçe milli maçlar için verilen arada eksiklerini gidermeye çalışıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman takımının rakip ceza sahasındaki etkinliğini artırmaya çalışıyor.

Antrenmanlarda futbolcularından daha fazla dikine oynamalarını isteyen deneyimli teknik adam, rakip ceza sahasına daha kalabalık gidilmesi yönünde de direktifler verdi.

Kocaman Giuliano’yu da antrenman maçlarında santrforun arkasında kullandı. Zenit’te kendisini Brezilya milli takımına taşıyan bölgede oynadığı son hazırlık maçında iki gol atan Giuliano’nun performansı teknik ekipten övgü topladı.

Kocaman sağ kanatta kullandığı Aatıf Chahechouhe’nun performansından da memnun kaldı. Giuliano’yla iyi anlaşan ve iki gol atan Aatıf becerisiyle teknik ekipten olumlu not aldı.

Kocaman bu iki değişimi lige yansıtıp yansıtmama konusunuysa milli takımdan dönen oyuncularla yapacağı antrenmanlardan sonra netleştirecek. (Ntvspor)

Senin için hazırladığımız haberler