Giuliano: 'Dünya Kupası’na çağrılacağım söylenmişti'

17.05.2018 - 09:28 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 09:28

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, milli takımının 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer almamasına tepki gösterdi. Giuliano konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bana hep Dünya Kupası’na çağrılacağım söylenmişti. İsmimi görmeyince şok oldum.” dedi.

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı, ülkesinin 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alamamasının üzüntüsü içerisinde. Giuliano'nun davet almadığını Fenerbahçe'nin Karabük ile oynadığı maçın öncesinde öğrendiği ve bu nedenle karşılaşmada etkisiz kaldığı öğrenildi. Maç sonunda ise farklı galibiyete rağmen oyuncunun hayli mutsuz olduğu gözlendi. Giuliano'nun kendisini teselli eden arkadaşlarına "Kandırıldım" dediği ve "Bana hep milli takıma alınacağım söylendi.

SAKATLIK YAŞANIRSA, ÇAĞRILABİLİR

FENERBAHÇE teknik heyeti ve oyuncularının teselli ettiği Brezilyalı oyuncunun milli takımın 12 kişilik Dünya Kupası yedek kadrosunda bulunduğu, hazırlık sürecinde herhangi bir futbolcunun sakatlık yaşanması halinde halen kadroya girebilme ihtimalinin bulunduğu bildirildi. Giuliano'nun umudunu koruduğu ancak milli davet gelmediği için hayli kızgın olduğu ifade edildi.

ÖMER ÜRÜNDÜL DİYOR Kİ

BEN Giuliano'nun takıma ne katkı verdiğini bugüne kadar anlayamadım. Maçlar içinde çok az sahne alıyor. Çoğu zaman da oynadığı dahi fark edilmiyor. TRTSPOR'daki 'Yüz yüze Futbol" programında bu konuya değinirken küme düşen Gençlerbirliği'ndeki Sessegnon'u karşı örnek gösterdim. Sessegnon bana göre Giuliano'dan 3 gömlek daha iyi. Brezilya Milli Takımı'na alınmayışı son derece normal.Kendimi bu turnuvaya hazırlıyordum. İsmimi göremeyince şok oldum" dediği kaydedildi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler