Giuliano: 'Mücadeleye gerçekten hazır olduğumuzu..'

06.08.2018 - 20:30 | Son Güncellenme: 06.08.2018 - 23:30

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, Benfica maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Giuliano: 'Mücadeleye gerçekten hazır olduğumuzu..'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Benfica maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Giuliano'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

"Yarın çok zor bir rakiple karşılaşacağız"

Yarın çok zor bir rakiple karşılaşacağız. İyi bir şekilde hazırlandık. Bu mücadeleye hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Yeni bir hocamız, yeni bir stilimiz var. Neler yaptığımızı yarın göstermek istiyoruz. İyi bir skor almak istiyoruz. Turun kimin geçeceğini etkileyebilecek bir maça çıkacağız. İyi bir futbol oynamak, rakibi rahatsız etmek istiyoruz. İyi bir karşılaşma geçirmek istiyoruz.

"Ben Jonas'ı çok iyi tanıyorum"

Ben Jonas'ı iyi tanıyorum. Çok iyi tanıyorum. Onun durumu ile ilgili konuşmam doğru olmaz. O kendi yönetimlerinin bileceği iş. Bir oyuncu olarak onu değerlendirmem gerekirse; o çok iyi bir futbolcu. Onun olmayışı Benfica'nın kalitesini bir tık aşağıya çekmiştir.

Giuliano: "İyi bir şekilde hazırlandık"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano Victor de Paula, yarın çok iyi bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, "Karşımızda böyle maçları oynamaya fazlasıyla hazır bir rakip olacak. Ancak biz de iyi bir şekilde hazırlandık. Bu mücadeleye gerçekten hazır olduğumuzu söyleyebiliriz." diye konuştu.

 

"Yeni bir hocamız, yeni bir çalışma tarzımız var"

İyi bir sezon öncesi dönem geçirdiklerini söyleyen Giuliano, "Yeni bir hocamız, yeni bir çalışma tarzımız var. Bu çalışmalarımızı da yarın en iyi şekilde sahada uygulamak istiyoruz. İyi bir skor almak amacıyla sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

 

"İyi bir futbol oynamak istiyoruz"

Zekalarını çok fazla ortaya koyacakları bir maça çıkacaklarını aktaran Giuliano, şunları kaydetti:

"İyi bir futbol oynamak istiyoruz. Top onlardayken rakibi rahatsız etmek amacıyla sahada olacağız. Baskı yapmak istiyoruz. Top bizdeyken de olabildiğince ayağımızda tutup, sakin bir şekilde kendi oyunumuzu oynayıp iyi bir karşılaşma geçirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler