Giuliano'dan Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite'ye mesaj var

03.04.2018 - 00:19 | Son Güncellenme: 03.04.2018 - 00:19

Giuliano'dan Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite'ye mesaj var

Giuliano'dan Tite'ye mesaj var! Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü'ne Dünya Kupası için esprili bir çağrıda bulundu.

Başarılı oyuncu, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Milli Takım'a katılabildiğim zamanlarda, elimden geleni yaptım. Çok iyi performans gösterdiğime inanıyorum. Görüntüm basın için de, Tite için çok iyiydi. Milli Takıma bir şekilde yardım edebildim. Bu beni çok sakinleştiriyor" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin Brezilya yıldızı şöyle devam etti: "Hali hazırda Dünya Kupası'na giden grubun bir parçasıyım çünkü çoğu kez milli takıma çağrıldım. Şimdi, işimi çok iyi yapmalıyım, böylece son listeye çağrılabileyim. Eğer çağrılmazsam, takım arkadaşlarım için çok hevesli olacağım çünkü zaten bu mücadelenin bir parçasıyım"

Giuliano, "İkinci forvet, üçüncü ileri uç adamı gibi oynayabilirim, alan bulmak ve yaratıcı olmak için özgür olabilirim. Kısa paslarla, çabuk paslarla maçın temposunu hızlandırmayı seviyorum. Alanlarda dolaşan bir oyuncu olarak, sağ kanatta ve sol kanatta da oynayabiliyorum" dedi.

Fenerbahçeli oyuncu, "Kanatlarda çok da hızlı bir oyuncu değilim ancak dolaşabilen bir oyuncuyum ve böyle ortaya bir oyuncu sokabilirsiniz. Bunlar benim sahip olduğum özellikler ve bunları milli takıma katabilirim. Brezilya Milli Takımı'nın hali hazırda harika oyuncuları var ama tüm bu özelliklere sahip olma gerçeğim, benim için olumlu bir şey" diye görüş bildirdi.

2018 Dünya Kupası albümünde, Brezilya Milli Takımı içerisinde fotoğrafı yer alan Giuliano, "Bunu Tite'ye göndereceğim ve umuyorum beni çağırmak için onu ikna eder" şeklinde esprili bir mesaj yolladı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler