Giuliano'dan transfer iddialarına cevap!

16.07.2018 - 13:18 | Son Güncellenme: 16.07.2018 - 16:18

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Giuliano bir basın toplantısı düzenledi. İşte yıldız oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar:

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Giuliano bir basın toplantısı düzenledi. İşte yıldız oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar:

Kamp yorumu!

"Sizlerin de gördüğü gibi gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. Gerek fizik, gerek taktik, gerek mental anlamda hazırlanıyoruz."

'En iyi ikinci sezonumu geçirdim'

"Futbolda mutlu anlarda olduğu gibi hayal kırıklığı da oluyor. Fakat geçen sezon Fenerbahçe'de en iyi ikinci sezonumu geçirdiğim için mutluyum. Ben de Brezilya'yı dışarıdan destekledim ama olmadı. Bundan ders çıkartmamız lazım."

Yeni sezon için ne düşünüyor?

"Tabii ki yeni bir sene yeni bir mücadele demek. Ben de her zaman daha iyisini başarmak isterim. Yeni bir hocamız ve yeni bir sistemimiz var, kollektif olarak daha iyi olmamız gerekiyor."

Transfer haberleri için ne dedi?

"Benim kafam burada. Herhangi bir teklif yok. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Geçen yıl burada iyi bir sezon geçirdim. Fenerbahçe'de bu sezon da güzel bir yıl geçirmek istiyorum."

"Başarıya ancak birlikte ulaşabiliriz"

"İnternetten takip ediyorum. Her zaman dediğim gibi taraftarlar bizim 12'nci oyuncumuz. Bizi cesaretlendiriyorlar. Bizi desteklesinler, teşvik etsinler. Başarıya ancak birlikte ulaşabiliriz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler