Giuliano için sürpriz transfer iddiası! Beşiktaş...

09.08.2018 - 09:09 | Son Güncellenme: 09.08.2018 - 12:09

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcu Giuliano ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Giuliano için sürpriz transfer iddiası! Beşiktaş...

Süper Lig ve Avrupa'da başarılı bir performans ortaya koymak isteyen Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

Giuliano'nun menajeri Lizbon'a gitti

Buna göre sambacının menajerlik şirketi Eurostar firmasından bir menajer Benfica maçını izlemek için Lizbon'a gitti.

"Cocu istemiyor" haberlerini sorguladı

Burada Comolli'yle bir araya gelen menajer, Türk basınında yer alan "Cocu, Giuliano'yu istemiyor" haberlerini sorguladı.

"Beğenmiyorsanız Beşiktaş ya da Galatasaray'a götürürüm"

Giuliano'nun menajeri, 'Cocu istemiyor' iddiaları sonrası Comolli ile görüştü; "Beğenmiyorsanız Beşiktaş ya da G.Saray'a götürüm" dedi.

Comolli'den memnunuz açıklaması

Comolli'ye, "Eğer istemiyorsanız, kendisini Boğaz'ın diğer yakasına götürebilirim. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray defalarca bana oyuncumu sordu" mesajı verdi. Daha bir hafta önce Gremio'ya olumsuz cevap verdiklerini söyleyen Fransız sportif direktör ise Giuliano'dan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Benfica maçında beklentinin altında kaldı

Hazırlık maçlarında iyi performans sergileyen Giuliano, Benfica maçında adeta yokları oynadı. Sambacı, sahadaki en kötü isim olarak göze çarptı. Yaptığı top kayıpları ve pas hatalarıyla dikkat çeken Giuliano, Fenerbahçeli taraftarları da çileden çıkardı.

90 dakika sahada kaldı

Bu kötü performansa rağmen Brezilyalı yıldızın 90 dakika sahada kalması da dikkat çeken bir diğer detaydı.

Giuliano'nun geçen sezonki performansı

Giuiano geçen sezon 38 maçta 15 gol atıp 6 kez de rakip ağları sarstı. Giuliano, 34 maçta ilk 11’de başlayıp 3030 dakika sahada kalmıştı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler