Eski hocası, Diego Godin'i İspanya'ya çağırdı! Beşiktaş'a kötü haber...

10.08.2021 - 11:41 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 13:06

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Diego Godin'e Manuel Pellegrini'nin Real Betis'i talip oldu. İşte detaylar...

Eski hocası, Diego Godin'i İspanya'ya çağırdı! Beşiktaş'a kötü haber...

AJANSSPOR - HABER

 

Uzun süredir Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Diego Godin'e İspanya'dan talip çıktı. Önümüzdeki sezon için Cagliari'de düşünülmeyen Urugaylı savunmacının Beşiktaş'a transferi zora girdi. 

Pellegrini, Godin'i istiyor

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda: "Beşiktaş, önümüzdeki sezon Cagliari'de düşünülmeyen Diego Godin'e yıllık 2 milyon Euro teklif yaptı. Herhangi bir anlaşma yok. Godin'i Real Betis'te istiyor. Bu transferdeki en büyük faktör, Godin'in eski hocası Manuel Pellegrini" iddialarına yer verdi. 

Kocadağ, stoper ve forveti işaret etmişti

7 Ağustos Cumartesi günü A Spor'un yayınına bağlanan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, gazetecilerden gelen transfer sorusuna: "Stoper ve santrfora transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunları söyledik, sakınca yok. İsimler noktasında şu an için bir şey söylememiz çok mümkün değil. Bazı isimler var. Doğrudur. Basına yansıyan isimler var. Şu an Beşiktaş’ın menfaatine uyacak isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Buradaki transferleri bir hafta 10 güne sonlandıracağız" cevabını vermişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan transfer müjdesi! Ghezzal, Teixeira ve Diego Costa...
Habere Git

Diego Godin'in istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Inter'den bedelsiz olarak Cagliari'ye geçen Diego Godin, buradaki ilk yılında 28 maça çıkarken 1 kez fileleri havalandırmıştı. Cagliari kulübesinden toplam 2.510 dakika süre alan Godin, önümüzdeki yıl kadroda düşünülmüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler