Göğtepe-Giginoğlu ikilisi Türkiye'ye döndü

18.05.2015 - 18:19 | Son Güncellenme: 18.05.2015 - 18:19

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Luzern Açık Plaj Voleybolu Turnuvası'nda bronz madalya kazanan Volkan Göğtepe-Murat Giginoğlu ikilisinin oluşturduğu Erkek Milli Plaj Voleybolu Takımı, Türkiye'ye döndü.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan (TVF) yapılan açıklamaya göre, İsviçre'nin Luzern kentinde düzenlenen turnuvada üçüncü olarak Türkiye'ye "FIVB World Tour" organizasyonlarındaki ilk madalyasını kazandıran Volkan-Murat ikilisini, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Sezgin Eren'in karşıladı.

Milli voleybolcu Volkan Göğtepe, havalimanında yaptığı açıklamada, "Bizim için çok güzel bir turnuva oldu. FIVB World Tour'da ilk defa madalya kazandığımız için çok mutluyuz. Çok iyi bir performans sergiledik. Hedefimiz olimpiyatlara katılmak. Bu bizim için ilk adımdı. Gelecekte daha iyi oynayıp, daha iyi performans sergileyip sonraki turnuvalarda yine yüksek puanlar almak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Murat Giginoğlu ise mutlu olduklarını ve Rusya'nın başkenti Moskova'da katılacakları turnuvada da derece almak istediklerini  kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler