Gökay Güney: "Hayalim Avrupa'da forma giymek"

13.11.2020 - 00:10 | Son Güncellenme: 13.11.2020 - 12:43

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un yaz transfer döneminde Galatasaray'dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Gökay Güney, transfer süreci, performansı ve hedefleri hakkında konuştu. İşte detaylar...

Bandırmaspor'da forma giyen genç futbolcusu Gökay Güney gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Gökay Güney, "Galatasaray bana kendimi geliştirebileceğim bir kulüp bulmamı söyledi. Eksiklerimi giderebileceğim, . kendimi geliştirebileceğim, forma şansı bulabileceğim bir kulübe kiralanmam gerekiyordu. Menajerim Özkan Tunalı, 'Bandırmaspor ve Menemenspor takımları seni istiyor' dedi. Ben de tercihimi Bandırmaspor'dan yana kullandım. Bandırmaspor ile sözleşme imzaladım. Beni çok güzel karşıladılar. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. 21 yaşındayım. Bandırmaspor'da kariyerime devam ediyorum. Oynamaya da başladım. Oynadıkça form düzeyim artıyor. İlk maçımda 90 dakika forma giydim. İlk olarak Eskişehirspor maçında oynadım. Hocalarım bana her zaman çok pozitif yaklaşıyorlar. Elimden gelen mücadeleyi verip, performansımı en üst seviyeye çıkarmak istiyorum." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü'

"Hem stoper, hem de ön libero olarak görev alabiliyorum. Orta sahanın ortasında oynadığım da oldu. Stoper ve ön libero mevkiinde oynamak bana zevk veriyor. Takımıma en iyi şekilde katkı vermeye çalışıyorum. Hocam bana forma verdikçe ben de mücadeleme devam edeceğim.
Bandırmaspor'da çok iyi bir kadro var. İyi bir arkadaşlık ortamı da var. Kaliteli futbolculardan kurulu bir kadroyuz. Son haftalarda istenilen sonuçları alamıyoruz. Çok çalışıyoruz. En kısa zamanda seri yakalamak istiyoruz. Bizi çok güzel destekleyen bir yönetim kurulumuz var. Sürekli yanımızdalar. Bu bize çok mutluluk veriyor. Hocamız her fırsatta bize çok güvendiğini gösteriyor. Ben Bandırmaspor'un puan durumunda çok daha yukarılara çıkacağını ve önemli hedefler kovalayacağını düşünüyorum. Milli aranın ardından Altınordu deplasmanına gideceğiz. Ben galibiyet ile dönebileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray’ın bütün altyapı takımlarında forma giydim. kendimi bildim bileli Galatasaray'ın akademi takımlarındaydım. Gelişim sürecinde beni çok doğru yönlendirdiler. Bana aile olmayı öğrettiler. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulübü.  Şu an Bandırmaspor’da forma giyiyorum. Kiralık olarak oynasam da takımıma fayda sağlamak adına mücadeleme devam ediyorum. Galatasaray’a çok güçlü bir futbolcu olarak dönmek istiyorum."

Hayali Avrupa Ligi...

"Galatasaray’da uzun yıllar oynamak istiyorum. Hayalimde Avrupa'da da forma giymek var. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İngilizce öğreniyorum. Kurmuş olduğum hayalleri gerçekleştirebilmek adına kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Galatasaray'daki hocalarım beni sürekli arayıp soruyor. Maçlardan sonra arayıp durum değerlendirmeleri yapıyoruz. Sonuçta ben de Galatasaray camiasının bir futbolcusu ve evladıyım. Sağ olsunlar bana hep 'evlat' şeklinde hitap etmişlerdir. Bundan dolayı ben de gurur duyuyorum."

Senin için hazırladığımız haberler