Gökay İravul: "Gelecek sezon Samsunspor'da..."

11.05.2017 - 18:00 | Son Güncellenme: 11.05.2017 - 18:00

AJANSSPOR ÖZEL- Samsunspor'un orta saha oyuncusu Gökay İravul, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Gökay İravul'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Ligde kalmayı garantilemek istiyoruz'

"Böyle bir önemli karşılaşmada gol attığım için çok mutluyum. Biraz şans oldu, biraz kısmet. Bu takım için bir şeyler yaptığım için çok mutluyum. Gelecek adına umutluyum. Rakiplerimizin kazandığı haftada puan kaybetmemiz bizim adımıza kötü olacaktı. Şehirde hava çok iyi. İnsanların gözünden o heyecanı görebiliyorsunuz. Berabere kalsaydık çok sıkıntı olacaktı, bu hafta Göztepe deplasmanına gideceğiz, kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz"

'Gelecek sezon Samsunspor'da kalmak isterim'

"Samsunspor çok büyük bir kulüp. Samsunspor formasını terletince bunu net bir şekilde görüyorsunuz. Gelecek sezon Aytemiz Alanyaspor'a geri döneceğim. Şartlar oluşursa Samsunspor'da kalmak isterim. Gelecek sezon Samsunspor formasını giymek istiyorum, umarım her iki kulüp arasında şartlar sağlanır"

'Çok değerli bir hocaya sahibiz'

"Göztepe bu ligin iyi takımlarından, elit oyunculara sahipler. Kaliteli ekipler bunu skora yansıtmakta zorluk çekiyorlar. Göztepe takımını analiz edeceğiz ve öyle İzmir'e gideceğiz. İzmir deplasmanı Samsunspor'a uğurlu gelen bir deplasman. Kazanmak istiyoruz. Çok değerli bir hocaya sahibiz. Puanları toplamamızda oyuncu grubunu ve hocamızın emeği çok büyük. Takımda iyi bir ikinci yarı geçirdim. Gelecek sezonda bu performansıma devam edip daha yukarılarda olmak istiyorum. Gelecek sezon doğru adımlar atmak istiyorum"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler