Gökdeniz Bayrakdar için Alman devi devreye giriyor

03.03.2021 - 11:31 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 12:37

TRANSFER GELİŞMESİ! Bundesliga ekipleri Antalyaspor'un genç futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar'ın peşini bırakmıyor. Frankfurt'un ardından Stuttgart da genç futbolcuyu transfer listesine aldı. İşte detaylar...

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor'un Kocaelispor'dan 115 bin Euro karşılığında transfer ettiği Gökdeniz Bayrakdar, gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şenol Güneş'in mart ayı içerisinde açıklayacağı A Milli Takım'ın geniş kadrosunda da yer bulması beklenen Gökdeniz Bayrakdar için Alman temsilcisi Frankfurt'un ardından Stuttgart da girişimlere başladı. 5 golle Antalyaspor'un Süper Lig'deki en skorer ismi olan 20 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda resmi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

3-4 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLİYOR

Kırmızı-Beyazlı kulüple transferle ilgili olarak temasların kurulmaya başlandığı öğrenilirken, başarılı futbolcu için şu an 3-4 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı gelen haberler arasında. Antalyaspor'un futbolcunun daha da değer kazanmasını beklediği ve bu sebeple sezon sonu gelecek tekliflere sıcak bakmadığı öğrenildi.

2 SENE SONRA 7 MİLYON EURO!

Antalyaspor'un daha büyük gelir elde etmeyi planladığı Gökdeniz Bayrakdar için 2 yıllık planlama yapıyor. Sezon sonu gelecek teklifleri reddetmesi beklenen Antalyaspor'un, Gökdeniz için 1-2 daha bekleyerek değerinin 6-7 milyon Euro barajına ulaşarak satışını planlıyor.

PARA KAZANDIRMAK İSTİYOR

Gökdeniz Bayrakdar da Tam Saha dergisine yaptığı açıklamada Antalyaspor'a para kazandırarak gitmek istediğine dikkat çekti. Avrupa'da oynamak istediğini belirten genç futbolcu, "Antalyaspor ile 5 yıllık sözleşmem var. Elbette ki Avrupa'da forma giymek isterim. Antalyaspor'a da önemli bir para kazandırmak isterim. Bunu bana yaptığı yatırımın karşılığı olarak değil, genç oyunculara verdiği önem ve bize duyduğu güvenin karşılığı olarak kazandırmak isterim. Antalyaspor gibi gençlere önem veren kulüpler bunun karşılığını almalı. Kulübüm izin vermeden de hiçbir yere gitmem zaten" sözlerine yer verdi.

OZAN KABAK'I TRANSFER ETMİŞTİ

Bundesliga ekibi Stuttgart, daha önce Galatasaray'dan Ozan Kabak'ı alarak genç futbolcudan büyük gelir elde etmişti. Şu an Liverpool forması giyen milli futbolcuyu 2019 yılının Ocak ayında 11 milyon Euro'ya transfer eden Alman ekibi, 4.5 ay sonra Schalke 04'e 15 milyon Euro'ya satarak 4 milyon Euro kar sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler