Gökdeniz, Beşiktaş'ın kapısından nasıl döndü ?

20.09.2020 - 00:54 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 08:45

Beşiktaş ile oynanan Süper Lig'in 2. hafta maçında gol atan ve takımına 1 puan kazandıran Antalyasporlu Gökdeniz Bayrakdar, siyah beyazlı takıma mı transfer olacaktı? Kocaelispor'da öne çıkan futbolcu Beşiktaş'ın kapısından nasıl döndü? İşte detaylar...

Gökdeniz, Beşiktaş'ın kapısından nasıl döndü ?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'e deplasmandaki 3-1'lik Trabzonspor galibiyetle başlayan Beşiktaş, dün Fraport TAV Antalyaspor'a evinde 2 puan bırakarak, hayal kırıklığı yarattı.

Antalya'ya 1 puanı kazandıran genç oyuncu Gökdeniz Bayrakdar, sezon başında Beşiktaş'ın kapısından döndü.

Beşiktaş'ın önce altyapı sonra da A takım scout'u, o dönem Kocaelispor'da forma giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusunu milli takımınAntalya'da Slovenya ile yaptığı hazırlık maçında izledi.

Torunoğulları görüştü ama...

İzlenen maçlarda oyuncu iyi performans ortaya koymasa da her iki scout da "Gelişime açık" diye yazarak, alınması yönünde rapor verdi.

Daha sonra Beşiktaş Sportif AŞ Başkanı ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncunun menajeriyle irtibata geçti.

Oyuncuyu daha önce tespit eden Antalyaspor tekrar devreye girdi. Oyuncunun ailesini ikna eden kırmızı beyazlı kulüp , 1 Milyon TL bonservis bedeli karşılığında Gökdeniz'i Beşiktaş'ın elinden almayı başardı.

Gökdeniz için Beşiktaş'ın Koncaelispor'a teklifi 125 bin euroydu. Ancak oyuncu ve ailesi Antalyaspor'u tercih etti.

Siyah beyazlı yönetim Gökdeniz'i Antlaya'ya kaptırırken, Akdeniz ekibiyle daha önce el sıkıştığı Nazım Sangare transferinde de hüsrana uğradı.

Üzerinde anlaşma sağlanan 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini 1 milyona düşürünce, Antalya yönetimi Sangare'yi bir futbolcu artı 1 milyon 750 bin Euro veren Fenerbahçe'ye verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler