Fernando Martins, Gökdeniz Bayrakdar ve Haji Wright'dan açıklamalar

Feride Kara
21.08.2022 - 00:18 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 01:14

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor Trabzonspor'u 5-2'lik skorla yenerken takımının iki golünü atan Gökdeniz Bayrakdar, Martins ve Haji Wright açıklamalar yaptı

Fernando Martins, Gökdeniz Bayrakdar ve Haji Wright'dan açıklamalar

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan maçta Antalyaspor,  Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti. Bordo-mavililer bu sezon ilk puan kaybını yaşarken Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Maçın ardından Antalyasporlu oyuncular Gökdeniz Bayrakdar, Martins ve Haji Wright açıklamalar yaptı

Formamı tüm takıma imzalatıp duvara asacağım

Antalyaspor'un iki golünü atan Gökdeniz Bayrakdar "Bugün benim için çok önemli gün. Tüm ömrüm boyunca unutamayacağım. Formamı tüm takıma imzalatıp duvara asacağım. Benim için çok anlamlı iki gol oldu. Karşılaşma 2-2 idi. Oyuna girip gol atmak, takıma faydamın olmasından dolayı çok gururluyum. Nuri Hoca'nın bize verdiği güven fazla. Biz sahaya girdiğimiz zaman ne yapacağımı biliyoruz. Gerekeni de takım olarak yaptık. Taraftarımız bizi inanılmaz destekliyor. Herkese teşekkür ederim.
 
 
 
 
 

Hocamız rakipten korkmamamızı söyledi

Takımının gollerinden birine imza atan Haji Wright "Nuri Şahin bize maçtan önce büyük bir takımla oynayacağımızı söyledi. Önemli rakip ve zorlu anlarla karşılaşacağımızı söyledi. Bize sahaya çıkıp kendimize inanmamız gerektiğini ve rakipten korkmamamız gerektiğini anlattı. Rakibimizin üstüne gitmemizi ve skor üretmemizi gerektiğini söyledi. maalesef kötü gol yedik. İkinci yarıya özgüvenli çıktık. Kariyerimde ulaşmak istediğim nokta var. Mücadele eden, goller atmaya çalışıyorum. Umarım Katar'a erken yaşımda ulaşıp Milli Takım hedefime ulaşırım."

Galibiyetin tadını çıkarmalıyız

Antalyaspor'un ilk golünü atan Fernando Martins "Takıma gol atarak katkı verdiğim zaman çok mutlu oluyorum. Takımıma her anlamda yardımcı olmayı önemsiyorum. Yeri geldiğinde gol atmak, asist yapmak ve çizgiden top çıkarmak gibi yardımlar etmek istiyorum. Türkiye Ligi'nin son şampiyonunu evimizde çok ciddi skorla yendik. O yüzden bu galibiyetin galibiyeti çıkarmak ve değerini bilmemiz gerekiyor. Yavaş yavaş Türkçe öğreniyorum."
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler