Transfer haberleri | Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz ile sözleşme imzaladı!

21.09.2023 - 20:36 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 20:43

Son dakika haberleri... Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz’ün transferi konusunda Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Transfer haberleri | Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz ile sözleşme imzaladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz’ün transferi konusunda Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA Kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Borussia Dortmund'a 220 bin Euro ödenecek

Kulüpten yapılan açıklamada, "25.02.2006 doğum tarihli profesyonel futbolcu Gökdeniz Gürpüz’ün transferi konusunda Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 220.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Sözleşme 3 yıl

Futbolcuyla ise 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Dortmund'un genç yıldızını kaptı
Habere Git

Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılı takımın, Bundesliga devi Borussia Dortmund'un alt yaş kategorilerinde forma giyen Gökdeniz Gürpüz'ü transfer ettiğini daha önce yapmış olduğumuz özel haberle sizlere duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıklayın.

Ağabeyi Trabzon'a transfer oldu

17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz, orta sahanın yanı sıra on numara pozisyonda da forma giyebiliyor. Gökdeniz Gürpüz'ün ağabeyi Gökhan Gürbüz, geçen ayın ortalarında Trabzonspor'a transfer oldu.

17 maçta 5 gol, 5 asist

Geçen sezon U-17 müsabakalarında 17 maça çıkan genç futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
TFF, Montella'yı resmen açıkladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler