Gökhan Akkan Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gidecek mi?

Feride Kara
16.12.2021 - 17:31 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 18:24

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu transferde adı geçen kalecileri Gökhan Akkan için açıklamalarda bulundu.

Gökhan Akkan Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gidecek mi?

Galatasaray Muslera Fenerbahçe ise Altay'ın sakatlıklarının ardından yeni kaleci transfer etmeyi düşünüyor. İki takımın transfer listesine giren kaleci Gökhan Akkan için Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklama yaptı. 

Gökhan'ı vermeyi düşünmüyoruz

Hamzaoğlu, Gökhan Akkan'ın isminin medyada bu takımlarla anılmasının ardından "Gökhan'ın isminin başka takımlarla geçmesi bizi sevindirir. Her oyuncumuzu keşke isteseler ama biz Gökhan'dan memnunuz. Şu aşamada vermeyi düşünmüyoruz. Çok iyi bir teklif gelir, Gökhan'ın yerini doldurabilecek bir alternatif bulursak o zaman değerlendirebiliriz. Biz Gökhan'dan memnunuz ve şimdilik vermeyi düşünmüyoruz" dedi. 

Gökhan Akkan kimdir?

1 Ocak 1995 tarihinde Yozgat'ta dünyaya gelen Gökhan Akkan, futbola Osmanlıspor altyapısında başlarken 2010 yılında Ankaragücü'ne transfer oldu.

Altyaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2012'de Ankaragücü A takımına yükselen genç oyuncu, 2015'te de Çaykur Rizespor'un yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler