Gökhan Akkan ve Emre Kılınç Ankaragücü'ne transfer oldu

Orhan Gülek
08.09.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 17:28

Bu sezon Süper Lig'e çıkan MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Emre Kılınç'ı Çaykur Rizespor'dan kaleci Gökhan Akkan'ı transfer etti. İşte tüm detaylar...

Gökhan Akkan ve Emre Kılınç Ankaragücü'ne transfer oldu

AJANSSPOR - HABER

1 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'e dönen MKE Ankaragücü, transferin son gününde Çaykru Rizespor'da forma giyen eski oyuncusu Gökhan Akkan'ı ve Galatasaray'dan Emre Kılınç'ı transfer etti.

Gökhan Akkan ile 1 yıllık sözleşme

Ankaragücü, Karadeniz temsilcisinden kiraladığı Gökhan Akkan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig´den talipleri olan Akkan, eski kulübü ile anlaşma sağladı.

 

Sincan Belediyespor altyapısında yetişen Gökhan Akkan daha sonra Ankaraspor ve Ankaragücü'nde oynadı. 27 yaşındaki eldiven 336 bin euro karşılığında 2015-2016 sezonu başında Rizespor'a gitti. Gökhan Akkan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

Taylan ve Emre Kılınç Ankaragücü'nde

Galatasaray'da son gün yapılan transferler sonrası bazı isimlerle de yollar ayrılıyor. Kadroda düşünülmeyen ve Süper Lig 'den bir çok talibi olan Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yeni takımları belli oldu. İki futbolcu da başkent ekibi Ankaragücü ile her konuda anlaşmaya vardı. Her iki oyuncu da 1 yıllığına Ankaragücü'ne kiralandı.

Senin için hazırladığımız haberler