Gökhan Çıra: "Mafya mısın sen ya? Sen kimsin?"

17.12.2019 - 23:20 | Son Güncellenme: 17.12.2019 - 23:20

Gökhan Çıra: "Mafya mısın sen ya? Sen kimsin?"

İlk maçı sahasında 2-0 kaybeden Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

Karşılaşma sonrası Gökhan Çıra, A Spor'a çıklamalarda bulundu.

 

Çıra'nın açıklamaları şu şekilde:

 

Maçtan önce Fatih Terim yardımcı hocamın omzundan tutup ‘Gökhan Çıra sen misin?’ diye soruyor. Mafya mısın sen ya? Sen kimsin? Beni istediği zaman bulabilir. Evimi herkes biliyor.

A Spor'a konuşan Çıra, "Bunu yapan Fatih Terim'in ekibinden biri. Kel kafalıydı. Kafası yarıldı görürsünüz. Muslera laf atıyordu. Geldi yanıma küfür etmeye başladı. Tam içeri girerken küfür ediyor.  Fatih Terim gelmiş Gökhan Çıra kim diyor. Sen kimsin mafya mısın, futbolun mafyası mısın?" ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray altyapısında neler yaşadım kimse bilemez. Ben orada neler yaşadığımı bildiğim için Galatasaray'a karşı cephe aldım. 2-0 yendik diye ağlıyayım mı. Az bile yaptım. Siz bir de PSG'yi yenin. Bizi rakip almayın. Brugge'e karşı bu şekil oynayın. Bana para veren, emek veren bu takım. Galatasaray altyapısından çıktım diye Galatasaraylı olacak değilim. Fatih Terim'in ekibi olmasa asla sahaya girmez.

 

Senin için hazırladığımız haberler