Gökhan Göktürk'ten Balotelli ve Montella sözleri

18.10.2024 - 16:06 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 16:12

Son dakika spor haberi: Altınordu, Galatasaray ve son olarak Adana Demirspor'da görev alan Gökhan Göktürk'ten Vincenzo Montella, Mario Balotelli, Hikmet Karaman hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Gökhan Göktürk'ten Balotelli ve Montella sözleri

AJANSSPOR - HABER

Adana Demirspor'da 4 sezon Sportif Direktörlük görevi yapan ve bu süreçte Vincenzo Montella, Mario Balotelli, Younes Belhanda, Benjamin Stambouli ve Mbaye Niang gibi önemli isimlerle çalışan Gökhan Göktürk, yeni serüvenindeki Vina Futbol projesini anlattı.

Göktürk'ten Montella, Balotelli, Hikmet Karaman hakkında açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Gökhan Göktürk, "Adana Demirspor'da çok önemli isimler çalışma imkanı buldum. Adana Demirspor'da bu isimlerle çalışmama vesile olan bana inanan ve güvenen başta Murat Başkanımız (Sancak), Metin Bey'e (Korkmaz) çok teşekkür ederim. Mario Balotelli ile devamlı görüşüyorum. Mario Balotelli'yle iletişimiz çok iyi. Balotelli, Adana Demirspor'a ciddi katkı sağladı. Balotelli'yi aslında anlamak çok önemli. Balotelli'nin performansında yüzde 50 başkanımız, yüzde 25 hocamız Montella, yüzde 25 ben pay sahibi oldum. Balotelli, Hikmet Karaman ile de çalıştı. Hikmet Hoca ile de iletişimi çok iyiydi. Hikmet Hoca'ya ayrı bir parantez açmam istiyorum. Hikmet Hoca, Türk futbolunda hak ettiği değeri bulmamış bir isim. Hikmet Hoca'yla çalıştığım için çok mutluyum. Balotelli ile her gün görüşüyorum. Genoa ile görüşüyor. Ancak netleşen bir durum yok. Kesin olarak anlaşma olduğunda kendisi mutlaka haber verecektir. Balotelli, ailesine yakın olmak istiyor. Bu sebeple Genoa onun için iyi bir seçenek" dedi.

"Montella, A Milli Takım için doğru tercih"

Vincenzo Montella'nın A Milli Takım'da başarılı olacağını söyleyen Göktürk, "Vincenzo Montella, A Milli Takım'la anlaşmadan önce yetkili bir isim bana Montella'yı sordu: ben de çok iyi bir teknik direktör ve çok iyi bir insan olduğunu ifade ettim. Montella, A Milli Takımımız'da başarılı olacaktır. Montella'nın tercih ettiği sistem 4-6-0 olarak forvetsiz olarak belirtilse de Adana Demirspor'da da bu sistemle oynattı ve ciddi gol sayılarını ulaştık" ifadelerini kullandı.

Altyapılarda uluslararası turnuva projesi

Vina Futbol projesinden bahseden Gökhan Göktürk, "Altınordu'da çalıştığım dönemde Türkiye'nin uluslararasındaki altyapılardaki ilk turnuvasını yapmıştık. Projemizde bu turnuvaların U-11 /12'den U-19 yaş gruplarına kadar yapılması var. Bunun dışında seminer ve eğitimlerimiz oluyor. Bu eğitimlerimizde önemli kulüplerden analizciler ve teknik direktörler geliyor" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler