Gökhan Gönül, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Cevap geldi

15.03.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 17:04

Fenerbahçe haberleri... Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün durumu belli oldu. Sakatlık yaşayan futbolcu ile ilgili kulüp resmi açıklama yaptı. Peki Gökhan Gönül, Beşiktaş maçında oynayacak mı, kaç hafta formasından uzak kalacak? İşte detaylar...

Gökhan Gönül, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Cevap geldi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de forma giyen Gökhan Gönül'ün durumu belli oldu. Gençlerbirliği maçında sakatlanan futbolcu, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Detaylar haberde...

Gökhan Gönül'den kötü haber

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı dev derbi öncesinde evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilirken bir kötü haber de Gökhan Gönül'den geldi.

Sakatlığı ne?

İlk yarıda sakatlanan tecrübeli oyuncunun durumu belli oldu. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR’ı çekilen futbolcumuz Gökhan Gönül’ün, diz iç yan bağ üst yapışma yerinde ve oradaki kemikte ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.” denildi.

Beşiktaş derbisinde yok

36 yaşındaki futbolcunun pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesi beklenmiyor. Gökhan Gönül’ün yerini Nazım Sangare alacak.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Gökhan Gönül bu sezon Fenerbahçe’de 15 maçta görev alırken 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu sakatlıklar ve antrenman eksikliği nedeniyle de 14 karşılaşmada yer alamadı.

Sakatlanan Gökhan Gönül için resmi açıklama...

Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçta sakatlanan sağ bek oyuncu Gökhan Gönül'ün durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, "Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlık sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR’ı çekilen futbolcumuz Gökhan Gönül’ün, diz iç yan bağ üst yapışma yerinde ve oradaki kemikte ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

5. sakatlığını yaşadı

Gönül, bu sezon sarı-lacivertli takımda 5. sakatlığını yaşadı. Daha önce kas sertliği nedeniyle 1, kasık probleminden dolayı 2, ayak bileği sakatlığı nedeniyle de 7 maç kaçırdı. Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon ise Beşiktaş'ta üç kez sakatlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler