Gökhan Gönül: Fiziksel değil ama mental yorgunluk olabilir
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Gökhan Gönül: Fiziksel değil ama mental yorgunluk olabilir
UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Zorlu bir dönemden geçtiklerine vurgu yapan deneyimli futbolcu, "29 günde 7 maç oynadık ve bunun son 3 maçı da deplasmandı. Fiziksel değil ama mental yorgunluk olabilir, bu da normal. Aslında istediğimiz skorlardan biriyle ayrılıyoruz. İçerideki maç için avantajlı skor. Ligdeki maçı düşüneceğiz. Maçı yayınladığınız için TRT'ye takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Milyonlarca Beşiktaş taraftarı var" dedi.
Genç futbolcu Güven Yalçın ise, Çok güzel bir duyguydu benim için. Önümüzde Antalyaspor maçı var. O maça hazırlanacağız. İç sahada olacak. Tolgay abi için sevindim, çok farklı bir oyuncu. Kendi sahamızda maçı çeviririz diye düşünüyorum" diye belirtti.
AJANSSPOR