Gökhan Gönül tamam mı, devam mı? Kariyer kararı…

23.05.2021 - 16:12 | Son Güncellenme: 23.05.2021 - 16:18

Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erdi. Gözler tecrübeli sağ bekin uzatma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağına çevrildi.

Gökhan Gönül tamam mı, devam mı? Kariyer kararı…

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Harun Tekin, Oytun Özdoğan, Pappis Cisse ve Gökhan Gönül’ün sözleşmeleri sona erdi. Bu oyuncular arasında Gökhan Gönül’ün durumu merak ediliyor.  

 

Devam ederse opsiyonu kullanılacak

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde 4 yıl sonra takıma geri dönen futbolcunun kariyeri ile ilgili vereceği karar bekleniyor. 1+1 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli sağ bekin futbol hayatına devam etmesi halinde opsiyon maddesi kullanılacak.

Sezonu 2 gol, 2 asistle kapattı

Sakatlıklar nedeniyle zor bir sezon geçiren 36 yaşındaki yıldız futbolcu 21 maçta forma giydi. Kaptan takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı. Gökhan Gönül 19 karşılaşmada ise sakatlıklar ve kart cezasından dolayı görev alamadı.Tecrübeli oyuncunun kariyerinde 3 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Pappis Cisse'ye teşekkür edilecek

Alanyaspor döneminden sonra Fenerbahçe’ye imza atan Pappis Cisse’den beklenen verim alınamadı. Santrafor bölgesindeki hayal kırıklıklarından olan Senegalli yıldız ile sözleşme uzatılmayacak. 

Harun'a yeni sözleşme yok

Altay Bayındır’ın sakatlandığı nedeniyle olmadığı Başakşehir karşılaşması ile kaleye geçen Harun Tekin’in performansı beğenilmedi. Kalede güven vermeyen tecrübeli eldiven ile yeni sözleşme yapılmayacak. 

Oytun'a da veda ediliyor

Deplasmandaki Gaziantep Futbol Kulübü ile Altay Bayındır’ın cezalı olduğu mücadelede kaleye geçen ve yaptığı hatalar ile gözden düşen Oytun Özdoğan da yeni sezonda kaleciler arasında yer almayacak.   

İşte Fenerbahçe'nin yeni sezondaki kalecileri

Fenerbahçe’nin kalecileri Altay Bayındır, Westerlo’dan dönen Berke Özer’in yanı sıra genç file bekçileri Osman Ertuğrul Çetin ve Bartu Kulbilge olacak.

Senin için hazırladığımız haberler