Gökhan Gönül'ün büyük rahatsızlığı!

09.03.2020 - 10:46 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 12:11

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçında süre almayan Gökhan Gönül'ün Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu. Gökhan Gönül, Galatasaray derbisinde hazır olacak mı? Sözleşmesini uzatacak mı? Gökhan Gönül'de son durum...

Gökhan Gönül'ün büyük rahatsızlığı!

Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün Ankaragücü maçı öncesinde idman yapmadığı ve bu yüzden risk edilmediği ortaya çıkmıştı. Peki Gökhan, Galatasaray derbisinde sahada olacak mı? İlk 11 için tam anlamıyla hazır mı? Gelişmeler şu şekilde...

Gökhan'ın yerine Lens oynadı

EMRAH KARALİNÇ

Tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül'ün yerine teknik direktör Sergen Yalçın, Jeremain Lens'i Ankaragücü maçında ilk 11'de değerlendirdi.

Sergen Yalçın Gökhan'ı riske etmedi

Sergen Yalçın'ın, özellikle Galatasaray ile oynanacak ve ligde bundan sonraki yol haritasını belirleyecek derbiyi de düşünerek Gökhan'ı riske etmek istemediği ortaya çıktı.

Derbiye kadar hazır olması bekleniyor

Hafta arasında antrenmanlara çıkan Gökhan, Galatasaray maçına hazır hale getirilecek. Futbolcunun son durumunu yakından takip edecek Sergen Yalçın'ın ise Gökhan Gönül hazır olmazsa başka bir plan üzerinde duracağı belirtildi.

Gökhan Gönül'ün sözleşme rahatsızlığı

Bu arada Gökhan Gönül, Beşiktaş ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı yönünde çıkan haberlerden büyük rahatsızlık duyuyor. 30 Haziran 2020 tarihi itibarıyla sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcu ile sezon sonunda görüşme yapılacak. 

Gökhan Gönül Beşiktaş'ta bu sezon için ne kadar kazanacak?

Gökhan Gönül bu sezon Beşiktaş'ta 22 maçta 1827 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Oyuncu, bu sezon için 1 milyon 650 bin Euro garanti ücret alacak. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler