Gökhan İn'den flaş ifade! ''Tokat atılacağını biliyordum''

01.10.2024 - 21:19 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 21:33

Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor Eski Başkanı Gökhan İn'e atılan tokat videosunun ortaya çıkmasından sonra İn'in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Detaylar...

Gökhan İn'den flaş ifade! ''Tokat atılacağını biliyordum''

AJANSSPOR HABER

Sakaryaspor eski kulüp başkanı Gökhan İn'in yönetim kurulunda yer alan Cengiz Şen isimli yönetici tarafından darp edildiği görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından videoyu çeken ve tokat atan Cengiz Şen, gözaltına alınmıştı. Gökhan İn, konu ile alakalı savcılığa verdiği ifadelerinde tokattan haberi olduğunu söyledi. Detaylar...

Medyabar'ın özel haberine göre; Gökhan İn, yönetim kurulu üyesi olan Cengiz Şen ile Semih ilkis'in kendisini arayarak "Sıkıntı var, ailen ve çocuklarına silah sıkacaklar. Sana mermi patlayacak." dediğini iddia etti

''Video için anlaştık''

Gökhan İn, ifadesinde "Bunu önlemek için sana bir tokat videosu çekip gönderelim. Yoksa sana mermi sıkacaklar. Durdurmak için bunu yapmamız gerekiyor" dediler ifadelerini kullandığı, kendisinin ise "'Çoluk çocuğum var, rezil olurum' diye söyledim. Onlar da 'Merak etme hiçbir şey olmayacak' diye söyleyince bunun üzerine o videoyu Serdivan'da bulunan o işletmede çektik." dedi.

''Video yayılmayacaktı, şikayetçiyim''

Gökhan İn sözlerine şöyle devam etti:

"Öncesinde de bana 150 bin TL ceza kestik dediler. Ben bu cezanın ne olduğunu sorduğumda söylemediler. Video çekildikten sonra bunu kimseye gösteremeyeceğini, yayılmayacağını çocukları üzerine yemin ettiler ama video yayınlandı. Bu sebeple ikisinden de şikayetçiyim." dedi.

''Kardeşim de bu durumdan dolayı tehdit altında"

Öte yandan Gökhan İn, kardeşinin de bu 150 bin TL ceza konusunda tehdit edildiğini öne sürerek, "Kardeşimden de para istiyorlar kardeşim de bu durumdan dolayı tehdit altında" dedi.

''Videoyu kimin istediğini bana söylemediler''

Gökhan İn'e videoyu kim istediği sorusuna ise; "Bilmiyorum. Hatta bana 'Bilmesen daha iyi olur' dediler. Videoyu kimin istediğini bana söylemediler" dedi.

Salih Dursun'un da adı geçti

Gökhan İn'in ifadesi sonrasında tokatlama videosunda yer alan 150 bin TL ile ilgili olarak, Sakaryaspor futbolcu ve takım kaptanı Salih Dursun'un da ifadesine başvuruldu.

Salih Dursun: "Bir para alışverişimiz oldu

Savcılık ifade veren Salih Dursun, "Bir para alışverişimiz oldu ama benim bu konuda bilgim yok" dedi.

Eski başkan Gökhan İn'in ifadesinin sonrasında Sakaryaspor kulüp yöneticileri Cengiz Şen ile Semih İlkis ile olan WhatsApp görüşmelerin kayıtlarını da verdiği aynı zamanda kardeşine gelen tehdit mesajının da ekran görüntüsünü delil olarak savcılığa sunduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler