Gökhan İnler: İsviçre'nin dikkatli olması lazım

18.06.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 23:25

EURO 2020 haberleri... İsviçre Milli Takımı'nın eski kaptanlarından Gökhan İnler, yaklaşan Türkiye maçını İsviçre basınına değerlendirdi. İşte detaylar...

Gökhan İnler: İsviçre'nin dikkatli olması lazım

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler, EURO 2020 turnuvasını ve İsviçre - Türkiye maçına dair görüşlerini İsviçre basınına anlattı. "İsviçre'nin dikkatli olması gerektiğini" vurgulayan İnler, "Türkiye'ye güveniyorum" dedi. İşte Gökhan İnler'in açıklamalarından satır başlıkları.

"Tutku var, güç var..."

Türkiye'de Beşiktaş, Başakşehir ve Adana Demirspor gibi ekiplerin formasını giyen Gökhan İnler: "Türk futbolunda tutku var. Güç var. Ben Türkiye'deyken bunu gördüm. Son dönemde Türkiye'ye gelen oyuncular da sadece para için gelmiyorlar" dedi. 

"Yılmaz'ın dediği olur"

Türk Milli Takımı'nda baskın figür olarak Burak Yılmaz'ı gösteren İnler: "Burak ve Şenol Güneş birlikte çalıştı. Çok yakınlar. Burak A Milli Takım'ın kaptanı ve o ne derse olur." şeklinde konuştu.

"Tehlikeli olacaklardır..."

9 yıl boyunca İsviçre Milli Takımı'nda oynayıp, bir dönem kaptanlığa kadar yükselen futbolcu: "Ben Türkiye'ye güveniyorum. Bu takım, bir şeyler yapabilecek bir takım. İsviçre karşısında tehlikeli olacaklar. İsviçre'nin dikkat etmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler