Gökhan İnler'den Atalanta itirafı!

14.07.2017 - 15:15 | Son Güncellenme: 14.07.2017 - 15:15


AJANSSPOR - Medipol Başakşehir'in yeni transferleri Mevlüt Erdinç ve Gökhan İnler için imza töreni düzenlendi.

Basın toplantısında açıklama yapan oyuncuların sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Mevlüt Erdinç

Başakşehir'de olduğum için çok mutluyum. Burada çok değerli insanlar var. Başkanımız var, hocamız var. Onlarla çalışacağım için çok sevinçliyim. İsmim hep Türkiye ile anıldı, bugüne Başakşehir'e kısmet oldu.

Adebayor çok önemli birisi, ünlü bir golcü. Fransa Liginde 300 maçım var, 100'e yakın golüm var. Bu ligi tanımıyorum ama çok izledim. Çok kaliteli golcüler var, Cenk Tosun olsun bazı gençler olsun. Hep izledim Türkiye Ligi'ni. Bu sene bence lig daha önemli oldu. Çok oyuncu geldi. Hangi takımda bir oyuncu gol atarsa takım için en iyisi o olur. Ben buraya 15 gol atmaya geldim. Hepimiz gol atmaya çalışacağız"

Gökhan İnler

Öncelikle tüm Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon geçirdik ama o sayfayı kapattık. Çok takımın arasından sonuncusu kolaydı; Başakşehir. Bana değer verdiklerini gördüm, bana değer verdiklerini hissettiğim için seçtim. Elimden gelen ne varsa vereceğim.

Ben kariyerimde bu noktaya kendim geldim. Çok mutluyum. Kimse bana hediye etmedi bunları. Her kararımda yüzde yüzüm. Tabii ki İtalya'dan baskı vardı epey. Atalanta gözüküyordu ama Başakşehir ile iyi bir görüşme oldu. Hissettim onların hedeflerini ve profesyonelliğini. Ortam kurdum İstanbul'da. Kalmak isterdim. Bu proje ve hedeflerle kabul ettim.

Karar Şenol hocanındı, saygı duyuyorum. Ben bir profesyonelim. Her zaman takımın arkasındaydım, saha içi olsun, saha dışı olsun. Her zaman yüzde yüzümü verdim. Ben performansımı gösterdim sahdayken ancak bu bir takım oyuncu sonuçta yendik bu önemliydi. İlk seçenek değildim hoca için. Başkanla özel bir görüşme oldu. İyi bir kararla her şeyi değerlendirdik ve yoluma devam ettim.

İki oyuncu da Medipol Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mevlüt 19 numaralı formayı, Gökhan ise 88 numaralı formayı giyecek.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler