"Yusuf ve Abdülkadir'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz."

23.11.2017 - 20:57 | Son Güncellenme: 23.11.2017 - 20:57

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için, "Bu iki oyuncu da Trabzonspor’a hizmetlerde bulunacak. Türkiye’de Trabzonspor dışında hiçbir takımda oynamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Saral'ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

 

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir için transfer sözleri!

"Yusuf Yazıcı çok önemli bir oyuncu. Transfer teklifleri sadece Monaco’dan değil Avrupa’nın diğer flaş takımlarından da var. Yusuf Yazıcı Trabzonspor kulübünün yetiştirmiş olduğu bir dünya yıldızıdır. Kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Trabzonspor’a hizmet edecek. Abdulkadir’e de Avrupa’dan teklifler var. Premier Lig'de mücadele eden takımlardan da teklifler var. Bu iki oyuncu da alt yapımızdan çıkmıştır. Bu iki oyuncu da Trabzonspor’a hizmetlerde bulunacak. Türkiye’de Trabzonspor dışında hiçbir takımda oynamayacaklar. Türkiye’nin en büyük kulübü Trabzonspor’dur."

Trabzonspor'un Junuzovic transferinde son durum ne?

"Trabzonspor olarak bu defteri kapattık diyemeyiz. Transferde her şey olabilir. Başkanımız bu konuda çalışmalarını yürütüyor. Bizde transfer defteri kapanmaz."

Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal sözleri!

"Rıza Çalımbay, kendisini kanıtlamış bir teknik adam. Beşiktaş gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde de görev yaptı. Hocamızdan memnunuz. Takımı birlik ve beraberlikle daha iyi noktalara taşıyacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın."

"Sezona Ersun Yanal ile başlamak hataydı diyebiliriz. Ersun Hoca ile ilgili görüşlerim ortada. Şimdi görevde yeni bir teknik adam var. Rıza Çalımbay'a ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz ve arkasındayız."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler