Gökhan Süzen'den şaşırtan itiraf: 'Fernandes bana kafa attı'

18.10.2018 - 17:52 | Son Güncellenme: 18.10.2018 - 20:52

Gökhan Süzen'den şaşırtan itiraf: 'Fernandes bana kafa attı'

Denizlispor'un deneyimli savunmacısı Gökhan Süzen, sessizliğini bozdu.

Beşiktaş dönemi hakkında Gökhan Süzen, "Güvenmemem gereken insanlara güvendim. Saha dışını iyi yönetemedim. Fernandes'le yaşadığım kavga her zaman önüme çıktı" dedi.

Gökhan Süzen, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Her zaman kendimi hazır tuttum'

Denizlispor'daki son durumu değerlendirerek sözlerine başlayan Gökhan Süzen, "Takımımızın birlikteliği gayet iyi. Şu anda hedeflediğimiz konumun halen içerisindeyiz. Maddi anlamda sıkıntılar oldu, hoca gönderildi, biraz kaos ortamı oldu fakat  yeni hocanın gelmesiyle ortam yumuşadı. Bu hafta alacağımız 3 puanla her şey güzel olacak. Osman Hoca ile geçen sezon çalışmış birisi olarak Denizlispor'a birçok şeyi düşünmeden geldim. Bu sezon 8 maçın 3'ün de oynayabildim. Kendimi her zaman hazır tuttum. Yücel Hoca ile daha önce çalışmadım fakat kendisiyle ilgili hep olumlu şeyler duydum. Bundan sonra benim için daha farklı olacağını düşünüyorum. Takımımızda ödemelerin bir kısmı yapıldı. Biz takımımız için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra bize sahaya çıkıp mücadele etmek kalıyor. Skor aldıkça destek artar, bizim skor almamız lazım, skor aldıktan sonra mutlaka destek artacaktır" diye konuştu.

'Sıkıntının sebebi; planlama hatası'

Takımların yaşadığı maddi sıkıntının sebebinin sezon öncesi planlama hatasından kaynaklandığını belirten Gökhan, "Sezon başında yapılan planlamalar kulüplerimizi zora sokuyor. Beşiktaş'ta bile maddi anlamda sıkıntı yaşadığımız dönemler oldu. Maddiyatla ilgili yaşanan sıkıntılar oyuncuyu etkiliyor. Sorunlarla futbolcuların iç içe olması oyuncuyu futboldan uzaklaştırıyor. Denizlispor'da daha iyi olabileceğimiz dönemde ekonomik sıkıntılar bizi etkiledi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve Fernandes sözleri...

Beşiktaş döneminden bahseden Gökhan Süzen, "Beşiktaş'ın en zor döneminde çok iyi bir bonservis ücretiyle özel oyuncu olarak transfer oldum. Ben, insanlara samimi olduğumda güvenirim. Biraz orada hata ettim. O dönem güvenmemem gereken insanlara güvendim. Basınla sıkıntım oldu. Galatasaray maçı sonrası bir basın mensubuyla yaşadığım diyalog her zaman karşıma çıktı. Manuel Fernandes'le istenmeyen bir olay yaşadım. Bu olayda tüm suç benim gibi lanse edildi. Beşiktaş'a devre arasında transfer olmama rağmen ikinci yarıda 12-13 maçta oynadım, problem oyuncu olarak gösterilmem ve Slaven Bilic'e yanlış lanse edilmem Beşiktaş kariyerimi etkiledi. İkinci sezon şans verilmedi. Şans verilmeyince de bir yere kadar dayanıyorsunuz, sonrasında kiralık olarak takımdan ayrıldım.  

Beşiktaş'ta saha dışı olayları idare edemedim. Fernandes'le kavgamız oldu. Ben ikili mücadele esnasında Fernandes'ten topu aldım, sonrasında bana kötü sözler söyledi, ben de hiçbir şekilde tepki vermedim, Fernandes üzerime yürüyünce 'yeter' dedim. Sonrasında bana kafa attı, Samet Hoca Fernandes'i soyunma odasına gönderdi, ben de antrenmana devam ettim. Beni en çok üzen google insanlar ismimi yazıyor Fernandes'le ettiğim kavga çıkıyor. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Sonrasında Fernandes'le iyi bir arkadaş olduk, Fernandes ve diğer yabancı oyuncularla konuşmam için de İngilizce öğrendim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler