Gökhan Süzen’den yıllar sonra şok itiraf: ‘Fernandes...’

24.11.2019 - 14:58 | Son Güncellenme: 24.11.2019 - 15:00

TFF 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yolunan devam eden Ümraniyespor'da tecrübeli futbolcu Gökhan Süzen, açıklamalarda bulundu.

Youtube BSK TV'de Ümraniyespor'daki hedefleriyle ilgili konuşan Gökhan, "Ümraniyespor çok düzenli kulüp. Maddi, manevi her şey oyuncunun istediği gibi. Böyle kulüplerin her zaman var olması gerekiyor, başarılı olması gerekiyor. Ümraniyespor'un her zaman daha fazlasını verebilecek bir potansiyeli var. Kendi yetiştirdiği oyunculara sahip çıkan bir kulüp, 15 senedir takımda forma giyen oyuncu var. Bu ligde yerimiz kötü değil. Biraz daha taraftar desteğine ihtiyacımız var. Şu an kafamda düşünebileceğim en büyük hayal Ümraniyespor ile şampiyonluk. Kendimi de performans ve fizik olarak çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş günleriyle ilgili de konuşan ve çok büyük bir camia olduğunu belirten Gökhan, "Beşiktaş'ta ilk başta yaşadığım sıkıntı ortam oldu benim için. Başakşehir'de bir odada 3 kişi kalabiliyorduk, yemek bitiyordu 10 kişi yemek masasından kalkmıyorduk ve genelde futbol da konuşmazdık. Beşiktaş'a geldiğimde en büyük sıkıntı buydu. Çok iyi insanlar vardı tabii ama oranın belli bir düzeni vardı" dedi. Manuel Fernandes kavgasına açıklık getiren Gökhan, "Beşiktaş'a yeni gelmiştim ve idmanlarda kendimi göstermeye çalışıyordum. Fernandes'le aramda bir mücadele geçti, kesinlikle bir art niyet yoktu. Zaten ayağından temiz şekilde topu almıştım. Verdiği tepki üzerine aramızda bir sıkıntı oldu. Ama bu bambaşka şekilde lanse edildi. Sonrasında Fernandes ile çok iyi arkadaş olduk. İngilizcemin gelişmesinde katkısı büyüktür" dedi.

Samet Aybaba'nın kendisiyle hiç konuşmadığını belirten Gökhan, "Ekstra bir ilgi beklemiyordum ama insan seni bu kadar çok isteyen hocadan neyi eksik yapıyorum, neyi doğru yapıyorum ya da yapmıyorum göstermesini, konuşmasını bekliyor. Bu şekilde hiç konuşma geçmedi. O dönem kendim gibi oynayamadım, arada oynadığım maçlar vardı ama bu olayların da taraftara farklı gösterilmesinden dolayı, taraftara bana şüpheyle baktı. Açıkçası taraftar desteğini aldığım zaman daha iyi oynuyordum" dedi.

Bilic dönemini anlatan tecrübeli isim, "Bilicantrenman içerisinde 30-40 defa bravo diyordu. Çünkü çalıştığımı görüyordu. Ama hafta sonu geliyordu yüzüme bakmıyordu, kadroya almıyordu. Transferin bitmesine 2-3 gün kala Bilic gelip, 'Seni belki bir maç oynatırım, belki hiç oynatırım belki 20 maç oynatırım ama bilmiyor bence sen git' dedi. O konuşma beni çok üzdü. Ben de o konuşma üzerine ben bu takıma yeni geldimçalışacağım, şans gelince de kullanacağım dedim. Bu olaydan sonra hiçbir şekilde olumlu bir şeyi olmadı. Son iki ayımda sahaya çıkıyorduk idman yapacağız, Gökhan sen ayrıl diyordu. Ben bildiğiniz tek başıma yan tarafta çalışıyordum. Kimseye yanlış bir sözüm olmadı. Bucaspor kupa maçı vardı. Yedeklerden oluşan kadro yaptı. Altyapıdan arkadaşımızı aldı beni o maçta da oynatmadı ben de elimde bir top vardı ben artık dayanamıyorum dedim topu bırakıp çıktım. Akşamına kadro dışı kaldığımı öğrendim. Ve bu sebepten bir sene kadro dışı kaldım ve hiç oynayamadım” sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler