"Gökhan Töre bana dirsek atmadı"

28.06.2020 - 00:51 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 00:51

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının 65. dakikasında Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kart konuk ekibin tepkisini çekti. Pozisyonun içinde yer alan Emre Belözoğlu'ndan açıklama geldi. Emre Belözoğlu Gökhan Töre için neler söyledi? Detaylar haberimizde...

"Gökhan Töre bana dirsek atmadı"

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederken, Gökhan Töre'nin 65. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kart, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Beyaz TV'nin haberine göre; pozisyonun içinde yer alan Emre Belözoğlu, "Gökhan Töre bana dirsek atmadı" ifadesini kullandı.

Aadil Gevrek ne dedi?

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek konuyla ilgili, "Gökhan Töre'ye verilen iki sarı kart da yanlış. İkinci sarı kartın bu kadar kolay olmaması gerekiyor. Şunu da söyleyeyim. Emre Belözoğlu'na saygı duyuyoruz. Kariyerli bir oyuncu. Ancak maalesef ona da yakıştıramadım. Hiç yakıştıramadım. Bir futbolcunun rakibi attırması için bunları yapmaması lazım. Ben kendisine yakıştıramadım. Emre Belözoğlu'nun yaptığı profesyonellik değil. Yaptığı hakka girmektir" demişti.

Rıdvan Dilmen neler söyledi?

Öte yandan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ise NTV'de yaptığı açıklamada, "Emre Belözoğlu ile konuştum. Emre çok üzgün olduğunu söyledi. Hakeme 'Gökhan Töre dirsek atmadı, top suratıma geldiği için suratımı tuttum, omzu omzuma geldi' demiş. 'Direkt kırmızı mı gösterdin?' demiş. Hakem de hayır ikinci sarıdan attım' demiş" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler