Gökhan Töre, forma giymek için hazır mı? İlk günleri nasıl geçiyor?

22.09.2020 - 10:11 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 11:44

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Töre tekrar döndüğü siyah-beyazlılarda sıcak bir şekilde karşılandı. Futbolcunun ilk günleri nasıl geçiyor? İşte ayrıntılar...

Gökhan Töre, forma giymek için hazır mı? İlk günleri nasıl geçiyor?

AJANSSPOR-HABER

Gökhan Töre, 1 sezon aradan sonra Beşiktaş'a geri döndü. Futbolcu, siyah-beyazlılardaki ikinci antrenmanına dün çıktı. Peki, Gökhan Töre forma giymek için hazır durumda mı? Teknik heyet ne düşünüyor? İşte yanıtı...

Gökhan Töre antrenmanlarda hırslı

Beşiktaş'ta Fikret Orman döneminde takımdan gönderilen Gökhan Töre, tekrar siyah-beyazlı formayı giyebilmek için bir mücadele verdi. Yeni Malatyaspor ile idmanlara dahi çıkmayan ve tek hedefinin Beşiktaş olduğunu bu yolla da ifade eden futbolcunun antrenmanlarda hırslı ve heyecanlı oluşuyla dikkati çektiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta çok sıcak karşılandı

Tecrübeli futbolcu, kulübe yabancı olmasa da takımdaki birçok futbolcu ile ilk defa çalışıyor. Töre'yi Beşiktaş'ta futbolcular çok sıcak bir şekilde karşıladı. Gökhan Töre, en kısa sürede ilk 11'in değişmez ismi olmayı hedefliyor. Sezon başı çalışmalara katılamayan Gökhan Töre, yaptığı bireysel çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Gökhan Töre'nin forma giymek için hazır mı?

Teknik direktör Sergen Yalçın, henüz yeterli olmayan futbolcunun ilk 11'de forma giyebilecek düzeye gelmesini istiyor. Yalçın'ın yardımcıları Gökhan Töre'yi adım adım izliyor ve oyuncuya yakından ilgi gösteriyor. Tecrübeli futbolcuya da ilk 11 yolunda herhangi bir ayrıcalık tanınmayacak.

Geçen sezon kaç maçta oynadı?

Gökhan Töre, geçen sezon Yeni Malatyaspor'da 28 maçta 1794 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Töre, 2018-19 sezonunda ise Beşiktaş'ta oynamış ve 8 maçta 210 dakika süre alabilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler