Gökhan Töre, Halis Özkahya'yı otoparkta gördü!
Editör: Salim Manav
Son Güncelleme /
Süper Lig'de Beşiktaş Ankaragücü ile 2-2 berabere kalırken Gökhan Töre'nin hakem Halis Özkahya ile karşılaştığı ortaya çıktı. Töre, Özkahya'ya penaltı pozisyonunu sordu.

Son 5 Haber

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak
- Haberin Kaynağı:
- Skorer
Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Gökhan Töre, siyah beyazlı takımın aleyhine verilen penaltı pozisyonunu hakem Halis Özkahya'ya sordu.

Skorer'de yer alan habere göre Ankaragücü maçının son anlarında Paintsil’i düşürerek penaltıya sebep olan Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin, Vodafone Park’ın otoparkında hakem Halis Özkahya ile karşılaştığı ortaya çıktı.
'Yardımcı hakemle iletişim kurdum....'
Gökhan’ın penaltı sorması üzerine Özkahya’nın, “Yardımcı hakemle iletişim kurdum. ‘Kesin penaltı’ deyince penaltıyı verdim” dediği aktarıldı. Gökhan Töre’nin bu cevap üzerine bir şey demeden arabasına bindiği ifade edildi.