Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi sıkıntı büyük! Gökhan Töre sürprizi...

01.04.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 10:21

Beşiktaş, yeni hocası Valerien Ismael ile yeni bir sayfa açacağı Trabzonspor maçına ciddi sıkıntılarla çıkacak. Millî arada gelen haberler moralleri bozdu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi sıkıntı büyük! Gökhan Töre sürprizi...

Süper Lig'in 31. haftasında yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş, dev maç öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor.

Vida sakat, Ghezzal moral olarak çökmüş durumda

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Siyah beyazlılarda milli takımlarında bulunan yıldızlardan gelen haberler moralleri bozdu. Domagoj Vida, Bulgaristan maçında sakatlandı. Hırvat stoper, Trabzonspor maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Cezayir'in 120+4'te yediği golle Dünya Kupası'na gitme fırsatını kaçıran Rachid Ghezzal de moral olarak çökmüş durumda. 

Atiba ve Larin 34 saatlik yolculukla gelecek

Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanan Kanada'nın, Beşiktaşlı yıldızları Atiba ve Larin ise son olarak Panama'daydı. Yaptıkları 34 saatlik dünya turunun ardından maçtan bir gün öne Trabzon'a ulaşacaklar. İki oyuncunun durumu şüpheli. Sıkıntılı olan Valerien Ismael'in, göreve başladığından bu yana yanında olan oyunculardan kurulu on bir yapması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael talebini iletti! Beşiktaş harekete geçti...
Habere Git

Gökhan Töre'ye fırsat doğdu

Son olarak dokuz hafta önce Karagümrük karşısında son 11 dakikada oyuna giren Gökhan Töre'ye şans doğdu. Ghezzal'ın moralinin bozuk olması sebebiyle, tecrübeli oyuncunun Trabzonspor maçına ilk 11'de başlama şansı belirdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Töre'nin idmanlardaki hırsı da dikkat çekiyor

Senin için hazırladığımız haberler