'Gökhan Töre'den bonservis beklentimiz var'

23.08.2020 - 21:47 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 21:51

Son dakika transfer haberleri… Yeni Malatya Başkanı Adil Gevrek kulübün transfer politikasına ve adı Beşiktaş ile anılan Gökhan Töre’ye dair konuştu. İşte Gevrek’in açıklamaları…

'Gökhan Töre'den bonservis beklentimiz var'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Bein Sports’a açıklamalarda bulundu.

Geride kalan sezonun iyi geçmediğini belirten Gevrek, ‘’Deprem ve pandemi oldu. Bizim de hatalarımız vardı. Bunlar artık tecrübe. Bu sezonu iyi değerlendirmemiz gerek. İkinci yarıda çok şey yaşadık. Düşüşteki hatalardan ders çıkararak bu sezona iyi başlamak istiyoruz'' dedi.

3 veya 4 transfer daha yapacaklarını belirten Gevrek, ‘’Zor bir transfer dönemi. Getireceğin oyuncuyu getirmek de zor çünkü uçaklar da sınırlı. Sabırlı olmak ve doğru transferler yapmak gerekiyor’’ şeklinde konuştu.

Adil Gevrek, Beşiktaş ile adı anılan ve takımdan ayrılmak istediği konuşulan Gökhan Töre ile ilgili konusuna açıklık getirerek sözlerini noktaladı:

‘’Gökhan kaliteli bir oyuncu. Geçen sezon iyi bir performans gösterdi. Bu sene ayrılmak istediğini söyledi. Biz de bonservis beklentimiz olduğunu söyledik. Beşiktaş ile alakalı gündemi biliyoruz. Sergen Hoca’nın da istediğini biliyoruz. Takas denildi. Bize uyacak oyuncular var belki ama onların maaşını karşılamamızda ciddi sıkıntı var’’

Senin için hazırladığımız haberler