Gökhan Ünal'dan Barış Alper Yılmaz Ve Erzincanspor Yorumu

16.10.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 14:56

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Gökhan Ünal'dan ligdeki hedefleri, kariyer planlaması ve golcü futbolcularla ilgili açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Gökhan Ünal'dan Barış Alper Yılmaz Ve Erzincanspor Yorumu

AJANSSPOR HABER

TFF 2.Lig takımı 24 Erzincanspor'da teknik direktör Gökhan Ünal, Afjet Afyonspor galibiyeti, Erzincan temsilcisinin ligdeki hedefi, kariyer planlaması ve yerli santrforlarla ilgili konuştu.

''24 Erzincanspor'da ufak tefek sıkıntılarımız var''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Gökhan Ünal, "24 Erzincanspor'da hedefimiz Play-Off'un içerisinde olmak. Ligin ilk yarısında toplayabildiğimiz kadar puan toplamak sonrasında ise devre arasında transfer yapabiliriz. 24 Erzincanspor'da ufak tefek sıkıntılarımız var; ancak aşılmayacak şeyler değil. Benim adım ve takımım adına her şey güzel gidiyor. 2. Lig ve 3. Lig'de maçlarda pozisyon vermemek, gol yememek çok önemli sonrasında maç içerisinde goller atabiliyorsunuz. Erzincan futbol kenti. Erzincanspor maçlarına şu anda ilgi az ancak zamanla maçlarımıza geleceklerini düşünüyorum" dedi.

Hedefi Süper Lig

Kariyer planlamasından bahseden Ünal, "Şu anda ilk hedefim Erzincanspor'da başarılı olmak. Teknik direktörlük kariyerimde adım adım gitmek istiyorum. Kariyer hedefim Süper Lig'de çalışmak. İnşallah bir gün Kayserispor'da çalışırım" ifadelerini kullandı.

"Barış Alper'i sahte 9 oynatarak yeteneklerini kısıtlıyoruz"

Ülkemizde son yıllarda yerli santrfor yetişmediğini söyleyen Gökhan Ünal, "Ülkemizde son yıllarda yerli santrfor sıkıntısı var. Ülkemizde santrfor sıkıntısını çözebilirsek A Milli Takım'da da oyun modeli değişebilir ve takımımız daha rahat skora gidebilir. Barış Alper Yılmaz'ı sahte 9 oynatarak yeteneklerini kısıtlıyoruz. Barış Alper, kanat pozisyonunda daha faydalı oluyor. Ülkemizde yerli santrfor yetişmemesinin temel nedenlerinin yabancı kuralı ve altyapılardaki problemler olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde amatör futbola önem verilmeli, amatör olarak futbol oynayan ve sonrasında profesyonel olarak başarılı olan birçok futbolcu vardı" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler