Son Dakika: Altınordu'da Yeni Teknik Direktör Gökhan Ünal Oldu!

Ali Bozkurt
21.12.2022 - 18:12 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 19:16

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen Gökhan Ünal, TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörlüğü olarak göreve başlıyor. Detaylar...

Son Dakika: Altınordu'da Yeni Teknik Direktör Gökhan Ünal Oldu!

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik direktör kararı verildi. Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen ve Sakaryaspor'da antrenörlük yapan Gökhan Ünal ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınorduü geçtiğimiz hafta Ufuk Kahraman ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. İzmir ekibi Kahraman'ın yerine ise Gökhan Ünal ile anlaşma sağladı. Gökhan Ünal yarın İzmir ekibinin antrenmanda başında olacak.

Son olarak Sakaryaspor'da görev aldı

Altınordu'nun yeni teknik direktörü olan Gökhan Ünal, son olarak Sakaryaspor'da çalıştı. Ünal, Sakaryaspor'da 8 karşılaşmada teknik direktör İlker Püren'in yardımcılığını yaptı.

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi!
Habere Git

Burak Yılmaz- Gökhan Ünal takası oldu

Süper Lig ekibi Kayserispor'da gösterdiği performans sonrası 6.2 milyon Euro'ya Trabzonspor'a transfer olan golcü oyuncu Gökhan Ünal, iki yıl sonra Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertliler, Ünal için Burak Yılmaz+3.20 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Doğru takım aradığını açıklamıştı

Teknik Direktörlük kariyeriyle ilgili hedeflerinden bahseden 40 yaşındaki teknik adam Gökhan Ünal, "İlker Püren'in ekibinden ayrıldım, kendisine çok teşekkür ediyorum. Teknik Direktörlük kariyerimde doğru yerden başlamak istiyorum. Lisans konusuna gelince de UEFA A Lisans sahibiyim; Pro-Lisans içinde sıramı bekliyorum. Doğru bir takımda, planma dahilinde bu işe başlamak istiyorum" diye konuştu.

Yardımcı antrenör olarak görev aldı

Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra antrenörlük olarak göreve başlayan Gökhan Ünal, Kayserispor, Karşıyaka, Ankara Keçiörengücü, Ankaraspor, Sakaryaspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlük görevi yaptı. 

İlgini Çekebilir
Gökhan Ünal'dan G.Saray itirafı: "Adnan Polat beni uçaktan aldırdı"
Habere Git

190 gole katkı sağladı

Futbolculuk kariyerinde 398 karşılaşmada görev yapan Gökhan Ünal, 143 gol atarken 47 asist yapma başarısı elde etti. Golcü oyuncu toplamda 24.357 dakika sahada boy gösterdi.

Son olarak Van'da futbol oynadı

Futbolculuk kariyerine Gençlerbirliği U21'de başlayan Gökhan Ünal, Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giydi. Ünal, son olarak futbolu ise  Vanspor FK'da bıraktı. 2018 yılında futbol kariyerini sonlandıran Gökhan Ünal, 2019 yılında ise Kayserispor'da antrenörlük görevine başladı.

Senin için hazırladığımız haberler