Gökhan ve Caner, Beşiktaş ile anlaşamazsa...

04.05.2020 - 14:51 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 14:56

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'inin akıbetinin ne olacağını açıkladı.

Gökhan ve Caner, Beşiktaş ile anlaşamazsa...

AJANSSPOR - HABER

Haber Global'de Onur Tuğrul'un sunduğu Kontra programına konuşan Kocadağ, "Sözleşmesi biten futbolcularımızla alakalı hocamızın görüşleri önemli, bu hafta ve önümüzdeki hafta sözleşmesi biten futbolcular ile ilgili görüşmelerde bulunacağız. Hocamızdan belli raporlar aldık, bununla birlikte kulübün gerçekleri de var. Kendi şartlarımıza uyduğu takdirde yola devam edeceğimiz oyuncular olabilir.  Gökhan ve Caner önce Beşiktaş ile görüşecekler, sezon sonu sözleşmeleri bitiyor eğer anlaşamazsak tabiki onlar da başka kulüplerle görüşeceklerdir" dedi.

Nskala için bir görüşme olmadı

Adı Beşiktaş ile anılan Alanyasporlu sol bek Nsakala için de konuşan Kocadağ, "Bir görüşmemiz olmadı ve anlaşma durumumuz da söz konusu değil. Bunun dışında görüştüğümüz oyuncular var elbette ancak bu görüşmelerden önce Pandemi sürecini de görmeli" dedi.

Yurtdışındakiler de geri çağrıldı

Futbolcuların tesislerde çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Kocadağ, yurtdışında giden futbolcuların da Türkiye'ye çağrıldığını kaydederek, "Geldiklerinde bir karantina süreci olacak. Onların karantina süreci bittikten sonra toplu şekilde antrenmanlar sağlık sürecine bağlı başlayabilir. Lig için 12 Haziran tarihi konuşuluyor, tarih yaklaştıkça duruma bakacağız. Ülkemizdeki sağlık durumu önemli olan. Liglerin tek ilde oynanması eğer daha sağlıklı olacaksa devletimizden ve federasyondan bu yönde bir karar çıkarsa ona uyarız. Her şeyden önce sağlık diyoruz. Zaten maçlar seyircisiz olacak, kulüpler için stad geliri olmayacak" diye konuştu.

Sportif direktörlük rafa kalktı

Kocadağ, sportif direktörlük içinse bir hamlelerinin olmadığını, Sergen Yalçın'ın gelişiyle bu konuyu rafa kaldırdıklarını vurguladı.

Kocadağ, Yalçın yönetiminde altyapıya daha fazla eğilerek, öze dönmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler