Gökhan Zan: "Birilerinin ölmesi mi gerekiyor?"

09.05.2017 - 12:45 | Son Güncellenme: 09.05.2017 - 12:45

AJANSSPOR ÖZEL- Hatayspor İdari Menajeri Gökhan Zan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Dün oynanan Kastamonuspor 1966 - Hatayspor maçı sonrasında yaşanan korku dolu anları anlatan Gökhan Zan'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Oyuncumun boğazı sıkıldı'

"Öncelikle Kastamonuspor camiasını kutluyorum, başarılarına gölge düşürmek istemiyorum. Alt liglerde yayın haklarının olmaması, ülke futbolu adına olumsuz bir sonuç. Play-Off'da ise eski sisteme geri dönüleceğini düşünüyorum. Maçta güvenlik zaafiyeti vardı. Maçlarda benim güvenliğimi koruyacak kişiler emniyet güçleridir. Bu konuda zaafiyet vardı. Maçtan sonra Kastamonuspor taraftarı sahaya indi. Benim futbolcularımdan birisinin boğazı sıkıldı. Bunun hesabını kim verecek? Ben elenmişim hiç önemli değil. Fakat; ben temiz futbolun peşindeyim."

'Ağza alınmayacak küfürler ettiler'

Yöneticilerimize, oyuncularımıza ve hocamıza fiili müdahale bizleri üzmüştür. Bunların izahını kim yapacak? Birileri bizim sesimiz olmayacak mı? Maçtan sonra iki tane mahluk stadyumdaydı ve bu iki kişi bizi tahrik etti. Emniyetten rica ettim fakat emniyet gerekeni yapmadı. Arabaları protokol tribünün önündeymiş, oradan arabalarını alırken hocamıza ve oyuncularımıza ağzı alınmayacak küfürler ettiler ve üzerimize arabalarını sürdüler. Birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Herkes görüntüler nerede diyor... Görüntüler emniyette mevcuttur."

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler