Gökhan Zan, Hatayspor'daki sportif direktörlük görevinden ayrıldı!

17.11.2018 - 23:28 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 02:28

Gökhan Zan, Hatayspor'daki sportif direktörlük görevinden ayrıldı!

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut transfer gündemi ve Gökhan Zan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sezonun 12 haftalık süreciyle ilgili açıklamarda bulunarak sözlerine başlayan İlhan Palut, "Haftalar geçtikçe yere daha sağlam basıyoruz. İnişli-çıkışlı grafiğimiz oldu. Bunda sakatlıkların da etkisi var. Yeni olduğumuz ligde işler fena gitmiyor" dedi. 

'Gökhan Zan görevi bıraktı'

Selim Ilgaz'dan övgü dolu sözlerle bahseden Palut, sportif direktör Gökhan Zan'ın da görevi bıraktığını açıkladı. Palut sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Selim Ilgaz'ın geçen sezon şampiyonlukta büyük bir payı vardı. Süper Lig takımları tarafından takip ediliyor. Selim bu sezonu Hatayspor'da geçirmek istiyor.

Gökhan Zan, Hatay'ın spordaki en önemli yüzü. Gökhan Zan sezon öncesi transfer döneminde etkili olmuştu, görevi Hatayspor'un sportif danışmanı gibiydi. Gökhan Zan, Hatayspor'daki aktif görevini sonlandırdı. beIN Sports'dan da ayrıldı"

'Elmar beğendiğim bir oyuncu'

Elazığspor'dan ayrılan Elmar hakkında çıkan transfer iddiasıyla ilgili ise İlhan Palut, "Elmar'ı sezon başında istedik. Elazığspor'da kaldı. Şu an için girişimimiz yok. Elmar beğendiğim bir oyuncu. Şu anda transfer düşünmüyoruz. Devre arasında tekrar oturur konuşuruz. Diallo çok farklı bir oyuncu. Diallo pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler